Main Menu

Cipele

Started by chokoladica, September 08, 2009, 09:47:42 PM

Previous topic - Next topic

Glitter

Quote from: jel on November 21, 2011, 11:10:25 AM
meni su ove ok
http://www.officeshoes.rs/model/cizme/blowfish/2777
jao ja obozavam blowfish, ali njih nikako nikako u istu recenicu sa zimom, snegom i vodom...lepe su na oko, udobne ali ne treba gajiit zimska ocekivanja

dmi

Quote from: Glitter on November 21, 2011, 02:50:50 PM
jao ja obozavam blowfish, ali njih nikako nikako u istu recenicu sa zimom, snegom i vodom...lepe su na oko, udobne ali ne treba gajiit zimska ocekivanja

zasto ne? ima fenomenalnih cizama blowfish odradjenih bas dobro i to koznih ja drzala dva para pre neki dan u rukam
Tesa Principessa 12.06.2005.
"...you're never fully dressed without a smile..."

"Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act."  — Leonard Cohen

Glitter

Quote from: dmi on November 21, 2011, 06:22:22 PM
zasto ne? ima fenomenalnih cizama blowfish odradjenih bas dobro i to koznih ja drzala dva para pre neki dan u rukam
ima..kod vas
ovde ih jedino prodaje office shoes po mnogo vecim cenama nego sto su kod vas i to one jeftinije modele, skaj, platno...ja imam platnene hobit cizme, obozavam ih

anelore

Jel, ja ih nigde ne nosim jer takve nemam  :lol: a trebaju mi jedne za strapac po snegu i bljuzgi sa decom.
Ove sto imam nisu uopste za sneg.

jel

@anelore -znam :friends: ja za gradsko sankanje nosim neke dublje patike
al onda se klizaaaam...ne trebaju nam sanke  :lol:

@glitty- pih, ja sam jedva nasla na netu nesto da mi deluje da mi se svidja
            i tako me saseci u korenu nije fer :crazy:
My name is Luton, Robin Luton :lol:

Lani

Ipak devojke nema ništa u onom Deichmanu za nas velike. :girl_sigh:
Baš sam danas bila i detaljnije pogledala i probala nekoliko pari koje su mi kao bile najbolje od svih koje sam snimila, svakoj cipeli je nešto falilo, ili je izgledala kao da sam je ja lepila  :crazy:, ili je imala flekice od lepka, ili nespretno zašiven šav i tako...
Al što kaže mm, šta si očekivala za 2.000 dinara života ti.  :lol:

Vila

Da :rofl:
Ja probala neke diiivne čizme u Bati, ali 'ebala me ova moja seljačka nožurda, tesne mi :rofl:
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

Masha

Meni se cini da su u Bati svi modeli uski i gore i dole, bas sam se pitala cija noga moze da stane u to.

cici

Vila

Eh, te noge aristokratske.... ;D
Imam ja par njihovih čizama, i nekoliko cipela, ali mi se često dešava da su mi neke tesne. Kao ove diiivne :crycry:
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

cici

Nanny Ogg

Ajte zene, ne dram'te

AnaK

Nemam ni ja utisak da im je sve usko. Ja bih svoju nogu opisala standardnom ka užoj, a dosta toga sam probala :) Meni ume njihova dužina da bude problem tipa 38 knap knap, 39 poveliko.
Janko 23.7.2002.

Beatrix Kiddo

Balša  02.09.2002.
Varja  29.07.2004.
Uroš   07.05.2007.