Main Menu

Cipele

Started by chokoladica, September 08, 2009, 09:47:42 PM

Previous topic - Next topic

martina

tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

aleks

martina, cizme su super!
Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010

martina

jesu, derem ih vec 5 godina i ko nove su
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

cici

Odlicne su cizme Martina.

Da podnesem izvestaj :D mislim da cu ipak bosa da docekam sledecu zimu :cry: stvari stoje ovako, ne znam sta da kupim jer mi treba i paradna i cizma za bljuzgu.Tesko da mogu da pomirim te dve stvari sa jednim, videla sam u ecco nesto sto bi moglo da prodje i postavljene ali nisu imali broj manje 38 mi bilo veliko.Ostalo sto sam videla ili mi se nije dopalo ili su bile mnogo paradne.

http://www.amazon.co.uk/Pepe-Jeans-Womens-Kelly-Lace/dp/B004WNXU2G

Ove lice na one TH i sad su 12000 u Uscu.Nisu teske i postavljene su, da su bile crne njih bih uzela.

I tako sad ne znam sta da radim, mozda uzmem jedne paradne a posle neke sportske a meni se to uopste ne svdja.

jel

uzmi jedne lepe kvalitetne paradne  :girl_in_love:
a sportske bakandze negde usput neke jeftine ...  :think:

jel sam ti pomogla  :D (ja sam poslednji put kupila cizme za 10eur i to pre par god  :lol: )
ne mogu da se odlucim

meni su lepe ove - http://www.altrec.com/ecco/womens-kazan-winter-boots?sku_id=1122955&cm_mmc=Mercent-_-Froogle-_-Ecco-_-102884-1122955&mr:trackingCode=45782F58-1E06-E111-AC9E-001B2163195C&mr:referralID=NA
pitam se koja je cena  :think:
My name is Luton, Robin Luton :lol:

anelore

Quote from: cici on January 29, 2012, 10:41:46 PM
Odlicne su cizme Martina.

Da podnesem izvestaj :D mislim da cu ipak bosa da docekam sledecu zimu :cry: stvari stoje ovako, ne znam sta da kupim jer mi treba i paradna i cizma za bljuzgu.Tesko da mogu da pomirim te dve stvari sa jednim, videla sam u ecco nesto sto bi moglo da prodje i postavljene ali nisu imali broj manje 38 mi bilo veliko.Ostalo sto sam videla ili mi se nije dopalo ili su bile mnogo paradne.

http://www.amazon.co.uk/Pepe-Jeans-Womens-Kelly-Lace/dp/B004WNXU2G

Ove lice na one TH i sad su 12000 u Uscu.Nisu teske i postavljene su, da su bile crne njih bih uzela.

I tako sad ne znam sta da radim, mozda uzmem jedne paradne a posle neke sportske a meni se to uopste ne svdja.
Vrati se koju stranicu nazada pa procitaj svoj odgovor meni o tome kako ne moze jedan par da ti resi sve probleme  :turpija: :girl_haha:

cici

Ma znam da ne moze :lol:

Lani

Ja bih kupila i ove cicine i ove jeline i tako rešila dilemu radne/paradne.  :girl_in_love:
Divna su oba para.

linga

Ja sam ipak uzela ove

ispunjavaju mi zimske kriterijume, tooople. udobne, nisu bakandžaste, idu mi i uz pantalone, helanke.

bubi

bas su lepe linga

martina

ja bih, brate, uzela prvo tople... paradne su za paradu, koliko cesto paradiras u odnosu na hodas na svakodnevne stvari?
i to bih uzela dobre.

ovdje se narod na poslu, recimo, masovno prezuva. na posao se dolazi u toplom i udobnom, a na poslu imas lagane cipele, posto bi se u tim toplim ubudjao. ja to trenutno ne radim, jer na posao idem autom, pa mi lakse kod kuce da sve odradim, ali kad idem prevozom skoro je nemoguce to izbjeci... razlika imedju napolju i unutra zna da bude po 40C
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:

maxic

Quote from: martina on January 30, 2012, 05:13:51 PM
ja bih, brate, uzela prvo tople... paradne su za paradu, koliko cesto paradiras u odnosu na hodas na svakodnevne stvari?
i to bih uzela dobre.

ovdje se narod na poslu, recimo, masovno prezuva. na posao se dolazi u toplom i udobnom, a na poslu imas lagane cipele, posto bi se u tim toplim ubudjao. ja to trenutno ne radim, jer na posao idem autom, pa mi lakse kod kuce da sve odradim, ali kad idem prevozom skoro je nemoguce to izbjeci... razlika imedju napolju i unutra zna da bude po 40C
Ovo je istina ziva, ja sam se isprva cudila odjevnim kombinacijama, odjelo komplet i bakandze ili odjelo i na rollerblades, ili  patike i odjelo- onda sam ukapirala da se prezuvaju.
Anya 3-26-04
Milosh 12-31-05
Marko 8-3-07

Saska

ja se isto prezuvam i idem u bakandzama na posao/s posla i skroz me bas briga kako to izgleda sve dok mi je toplo na nogama

Vockica

Linga super su, koja je cena?
Dunja 10.7.2003.
Danilo 18.5.2011.

maxic

Anya 3-26-04
Milosh 12-31-05
Marko 8-3-07