Main Menu

Cipele

Started by chokoladica, September 08, 2009, 09:47:42 PM

Previous topic - Next topic

Summer

Quote from: Saska on January 30, 2012, 08:34:48 PM
ja se isto prezuvam i idem u bakandzama na posao/s posla i skroz me bas briga kako to izgleda sve dok mi je toplo na nogama

Isto.

David 09.01.2007.
Sara   08.12.2008.

linga

Quote from: Vockica on January 30, 2012, 10:45:38 PM
Linga super su, koja je cena?
8.400, mada sam ih videla na jednom mestu za 7.900, ali mi se nije isplatilo s klincima da se vracam. Bice i snizenja, mm je uzeo neke adidas cipele/patike, bile su 8.500, on ih uzeo za 6.500, još u planeti gde je uzeo imao i 15 odsto dodatnog popusta.

anelore

Bas su dobre Linga  :ok:

Dawn

Prelepe su Linga!

Vockica

Bass mi se svidjaju!!
Dunja 10.7.2003.
Danilo 18.5.2011.

linga

Tople su i preudobne, mada je manji kalup pa sam morala da uzmem 40 i 2/3  :crycry:
Prošle sam se zeznula i uzela male, s mukom sam ih nekoliko puta obula. Ako neko nosi broj 40, mogu da ih poklonim, nisu nove, ali su tople, i ne propuštaju. Ako neko hoce, okacicu sliku posle.

Vockica

Dunja 10.7.2003.
Danilo 18.5.2011.

stacka

Upravo sam videla na FB na stranici Office shoesa da daju popust, ne znam koja im je ranije bila cena. Meni su bas lepe, ali mi ne trebaju, moje Skecersice su se isplatile milion puta do sada, obozavam ih :girl_in_love: http://www.officeshoes.rs/model/cizme/adidas/3113
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Zumbulica

Ovakve, slicne, Adidas ima Jelena od prosle godine, vec su joj knap pa cu ja da ih nasledim  :girl_haha: Tople su i udobne, mana im je sto su plitke (makar ja volim dublje) i sto se navlace malo teze ...
Ove godine ima one predimenziorane, duboke, od impregniranog platna, ja ih obujem nekad i super su ....
....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

cici

Al ces ti da imas obuce :lol: bice nezgodno kad joj noga preraste tvoju pa kad ne budes mogla da nasledjujes :lol:

Zumbulica

Quote from: cici on February 03, 2012, 05:01:42 PM
Al ces ti da imas obuce :lol: bice nezgodno kad joj noga preraste tvoju pa kad ne budes mogla da nasledjujes :lol:
Eeee .... danas nesto gledam obucu i vidim da imam/nasledjujem bele starke, jedva malo nosene br. 39  :lol:
....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

anelore

Ja samo da kazem da bih grdno nadrljala da se nisam ponovila.
Sinoc isla na neku promociju u cizmama, danas na sankanje u kanadjankama.  :girl_in_love:

martina

haha, ja samo da prijavim da u kanadi niko nije cuo za kanadjanke... ko sto rusi pojma nemaju sta je ruska salata
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

Lukina mama

kupih sebi ove penzionerske cipele :D http://www.kohls.com/kohlsStore/womens_shoes/brands/naturalsole_bynaturalizer/naturalsole_bynaturalizer1/PRD~480982/NaturalSoul+by+naturalizer+Cajan+Shoes++Wide.jsp

ja smo ovako ravne mogu da nosim, i ne mogu ljudske cipele da nadjem, sve su neke sa stiklama, i cudima koje ne prijaju mojim ledjima, i onda moram ovako penzionerski, laganica :)

Linga, super su ti cizme :D

a za kanadjanke, nisam cula, moram da priznam :)
Luka ,09 April 2005

Lani

Quote from: stacka on February 03, 2012, 03:26:46 PM
Upravo sam videla na FB na stranici Office shoesa da daju popust, ne znam koja im je ranije bila cena. Meni su bas lepe, ali mi ne trebaju, moje Skecersice su se isplatile milion puta do sada, obozavam ih :girl_in_love: http://www.officeshoes.rs/model/cizme/adidas/3113

Ove sa linka su divne!  :girl_in_love: