Main Menu

Cipele

Started by chokoladica, September 08, 2009, 09:47:42 PM

Previous topic - Next topic

cici

Unabebili

videla sam cicine sinoc uzivo, ne da su doooobre  :good:
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

nelly

Una dooobre su i na slici ...
cici tako sam i mislila-i ja sam moje plaćala otprilike toliko sa sniženjem ali nisam nasla tako lepu/stabilnu/ štiklu pa sam uzela skoro ravne...
...okrenuću lice prema suncu i senke će ostati iza mene ...

monochrome

nekoc davno :rofl: ja kupila cizme...prolazila kraj nekog izloga i ugledam ih :shout:
ne isprobam ih,trazim da mi daju kutiju sa parom u mom broju i vadim karticu...zena me gleda,pa se cudi :rofl:
nikad ih nisam obula...bile su to neke lude dizajnerske cizme,ali za u taxi i iz taxija :rofl:
zao ti u njima hodat'...djon kao od svile,a da vam i ne pricam koliko pljunuh za njih :wall: :wall: :wall:
bile su mi i male :lol: dala sam ih mami,a ona ih nekad i nosi...pitacu je da ih uslikerise,pa da vam pokazem koliko ja mogu da budem glupa :rofl:

AnaK

Quote from: monochrome on February 21, 2012, 08:29:39 PM
...pitacu je da ih uslikerise,pa da vam pokazem koliko ja mogu da budem glupa :rofl:

To se zove impulsivna  :turpija: :friends:
Janko 23.7.2002.

monochrome

martina

mene ubi internet

kad nekad probam, jos nekako i skontam da mi ne treba... al kad gledam sliku, sve mi neophodno
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

NikkiL

Ne mogu da gledam 180 strana teme...  :lol:  pa me uputite ako ste negde pisale..

KAKO se hoda na stiklama, ko ce da mi objasni?  :rofl:  Ja kako sam povelika i bez stiklica nisam nesto imala naviku nikada da ih nosim, ali sada su mi nesto zapale za oko cipele ovog tipa...

Fenomenalno stoje i bas mi se svidjaju ali sam nesposobna da predjem vise od deset koraka u njima  :lol:  Imam vec jedne vecernje sa 8 cm stiklom koje sam tako kupila sto su mi se svidjale i nikad nisam obukla, pa ne bih opet da radim istu stvar...ali ove mi se bas svidjaju, samo ne znam kako da se naucim da hodam na tim cudima...
CyberPsihologija Blog
Dekoracija torti i kolaca

Angela 27.10. 2002
Konstantin 03.01. 2006

cici

Jesi upamtila sta smo ti rekle ili mora ponovo :lol:

nelly

:lol:
ja se secam da treba da ide polako i šutira fudbalsku loptu  :rofl:
...okrenuću lice prema suncu i senke će ostati iza mene ...

NikkiL

Paaa stvarno... zar je moralo da nestane moje uputstvo za hodanje na stiklama... :lol:

eto, ne da mi se, vidite... :crycry:

kako bre sutiram fudbalsku loptu, odakle vam ideja da ja znam kako se sutira fudbalska lopta?  :turpija:
CyberPsihologija Blog
Dekoracija torti i kolaca

Angela 27.10. 2002
Konstantin 03.01. 2006

AnaK

Pa ono, kao, kad su klinci bili mali a ti im malo šutneš  :lol:
Janko 23.7.2002.

limun

VeDzbaj bre kod kuce, skrljaces se na ovolikim stiklama, ko najgora, negde na ulici  ;)

jel

ijaooo, ovo je moja nocna mora  :rofl:
hod u metarskim stiklama
My name is Luton, Robin Luton :lol:

linga

Zašto, mene štikle isprave i super se osećam. A kad mogu JA, sa dva metra, može svako  :lol: