Main Menu

Cipele

Started by chokoladica, September 08, 2009, 09:47:42 PM

Previous topic - Next topic

Lani

Ma naravno.  :)
Aleks, nisam majke mi  :lol:, vodila bratanice da im kupim patike za rođendan i kad sam videla ove bilo je, sestro slatka zapakuj mi jedne.  :lol:

cici

Nego, sestro slatka je l ima toga jos :lol:

Lani

Ima  :), i krem su mnogo slatke, podsećaju baš puno na one tvoje.

AnaK

Ja danas uđoh u fenomenalnu (i preskupu) prodavnicu italijanske obuće u Svetogorskoj. A onda sam u Boledu, preko puta Doma omladine probala ubedljivo najmekše i najudobnije cipele ikada. Ali sam se u obe prodavnice, suočila sa neobičnim problemom (pored cene  ;D) - 38 mi je malo, do bola, a 39 veliko, do ispadanja  :blink:
Janko 23.7.2002.

Lani

Jao meni su takve bile one tirkiz platforme što sam stavljala link onomad. :hm: Broj 39 kao nanule da sam obula, u 38 sam uspela da uđem al jedva. Ja bih uvela kao obavezno da se prave međubrojevi.  ;D

cici

Quote from: AnaK on April 06, 2012, 09:45:07 PM
Ja danas uđoh u fenomenalnu (i preskupu) prodavnicu italijanske obuće u Svetogorskoj. A onda sam u Boledu, preko puta Doma omladine probala ubedljivo najmekše i najudobnije cipele ikada. Ali sam se u obe prodavnice, suočila sa neobičnim problemom (pored cene  ;D) - 38 mi je malo, do bola, a 39 veliko, do ispadanja  :blink:
U Svetogorskoj?La Manga?

cici

Meni je to isto problem u poslednje vreme, nije mi jasno sta rade sa tim kalupima.

AnaK

Jes  :girl_in_love:
Potpuno sam fascinirana baletankama sa malom petom iznutra (ali je stvarno mala, i stvarno dobro urađena, ne izgledaju kao ortopedske spolja :lol:). A fascinirana sam i nekim platformama obloženim bež antilopom (i baš bih volela da vidim kako to izgleda posle 4 nošenja :girl_wacko:)
Janko 23.7.2002.

Lani

Te su da se nose po dnevnoj sobi.  :lol: :rofl:

Margarita

lani, sto su lepeeee :clap:

cici

Quote from: AnaK on April 06, 2012, 09:53:45 PM
Jes  :girl_in_love:
Potpuno sam fascinirana baletankama sa malom petom iznutra (ali je stvarno mala, i stvarno dobro urađena, ne izgledaju kao ortopedske spolja :lol:). A fascinirana sam i nekim platformama obloženim bež antilopom (i baš bih volela da vidim kako to izgleda posle 4 nošenja :girl_wacko:)
Omiljena mi radnja i cipele im vrede svaku paru ali stvarno.Uvek imaju nesto drugacije.

Vockica

Lani fenomenalne su, moram da skoknem do tamo...
Dunja 10.7.2003.
Danilo 18.5.2011.

moma

lani, super su
zelim takve
koliko takvih mogu da kupim za jedne tomi? Cry

gasha

lani divne su  :girl_in_love:
Katarina  24.10.2002.
Dusan 18.05.2004.

Pepi

Divne su Lani  :girl_in_love: