Main Menu

Cipele

Started by chokoladica, September 08, 2009, 09:47:42 PM

Previous topic - Next topic

AnaK

Mnogo su lepe  :girl_in_love: Ima Geox nešto što meni liči:

I prilično sam sigurna da sam u prodavnici videla i teget  :think:
Janko 23.7.2002.

maripoza

necu ja teget, ja bih samo onakav model. :) Al ne platformu, no stiklu. :lol:
A za tebe sam na sajtu videla torbu. I meni se svidja, ali mislim da bi se i tebi mozda svidela:  http://www.desigual.com/de_DE/accessoires/damenmode/taschen/prod-bandolera_new_trokel-21X5056
Old enough to know better, but too young to care.

AnaK

Jao, moja, definitivno  :girl_in_love: :girl_in_love: :girl_in_love: Savršena, hvala  :kiss1:

Inače, u PSu sam 'isekla' tvoje sandale, da probam da nađem samo njih. I prepametni google mi je našao sve fotke sa desigual sajtova, i blogova gde je slika suknje sa sandalama :girl_sigh:

http://i93.photobucket.com/albums/l80/AnaK73/Mansarda/sandale.jpg
Janko 23.7.2002.

maripoza

Pa da, i meni. A bio bi red da napisu cije cipele reklamiraju, kad vec nisu njihove. :lol:
Njihovu odecu i torbe necu da komentarisem, bankrotirala bih. :girl_sigh:

AnaK

Stvarno bi bilo lepo da napišu :burko: Isto, isto :girl_sigh: Al' super su im cene, kad vidiš da je novčanik skoro 50€, torba ti dođe dž za 70  :girl_haha:
Janko 23.7.2002.

AnaK

Upravo otkrih da imaju i cipele  :blink: ali nema onih.

http://www.desigual.com/en_GB/shoes/
Janko 23.7.2002.

jel

jao znam videla sam  :crycry:
dosta sto mi udaraju ceznju sa kaputicima i tunikama-haljininama, sad i cipele  :crycry:
My name is Luton, Robin Luton :lol:

maripoza

Znam da imaju i cipele (detaljno sam proucila sajt  :girl_cray:  :lol:), al su u tom njihovom fazonu.
Suzdrzavam se da ostavim linkove ka svemu sto mi se svidja, to bi stvarno bio bankrot, pa makar i virtuelni. :lol:

Jel, ja sve cekam da ti taj balon pukne. :rofl:

AnaK

Pininterest je majka :) Al' da te utešim, pošto sam pin-ovala, i pojavilo mi se na fejsu, poslala mi drugarica sledeću poruku:

QuotePovodom ove tasne koju si stavila...
bila sam sad skoro u njihovoj radnji, i bas sam gledala tu torbu. Iz daleka, kao i na slici izgleda fenomenalno...ali kad sam je uzela u ruke...onaj najgori skaj. Danas bi trebalo da idemo u taj veliki tr.c gde ima i desigual, ako hoces mogu da pogledam koja joj je cena ovde, pa ako ti odgovara, da ti kupim.
Janko 23.7.2002.

Lani

Torbe im fakat deluju ponekad kao da su za pijacu ali su cipele mnogo dobre.
Ima na Zlatiboru Bata koji drži njihove stvari, imali su zimus one šarene baletanke i platforme, mnogo dobro izgledaju. :girl_in_love: I nisu bile neke nenormalne cene, tako su kao te na sajtu.

Elanor

desigual torbe su definitivno skaj, negde sam procitala komentar da imaju sarm museme, ali se meni i dalje dopadaju :girl_in_love:
ova koju imam dosta dobro izdrzava akanje, za sad :)
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

Summer

Jao, ne stajte mi na muku, U barseloni sam ulazila skoro u svaku Desigual radnju  :crazy:, a ima ih bukvalno na svakom cosku. Ne daj Boze da sam imala vise para  :rofl:

Quote from: maripoza on May 15, 2012, 12:56:24 AM
necu ja teget, ja bih samo onakav model. :) Al ne platformu, no stiklu. :lol:
A za tebe sam na sajtu videla torbu. I meni se svidja, ali mislim da bi se i tebi mozda svidela:  http://www.desigual.com/de_DE/accessoires/damenmode/taschen/prod-bandolera_new_trokel-21X5056

Ova torba izgleda malcice jeftino uzivo, iako je meni lepa. Ali zato sam odvalila ne neku platnenu, sarenu, sa onim njihovim dezenom. Uh  :girl_in_love:

Quote from: maripoza on May 15, 2012, 01:08:13 AM
Pa da, i meni. A bio bi red da napisu cije cipele reklamiraju, kad vec nisu njihove. :lol:
Njihovu odecu i torbe necu da komentarisem, bankrotirala bih. :girl_sigh:

I ja  :girl_haha: Inace, htela sam da kupim u Outlet-u jedan njihov kaputic, za 99 EUR, (beli, ne mogu da ga nadjem na sajtu, neka je kolekcija iz prethodnih godina), ali su mi rukavi bili kracusni. Probala sam ga 17 puta i na kraju odustala

David 09.01.2007.
Sara   08.12.2008.

Lani

martina

obozavam desigual
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

cici

A kao Guess i slicni imaju kozne tasne, ja bih pre onda neku platnenu Desigual.