Main Menu

Cipele

Started by chokoladica, September 08, 2009, 09:47:42 PM

Previous topic - Next topic

maripoza

Moguce je da tasna i nije nesto uzivo, pise tamo da je 100% sintetika. Ja je svakako ne bih kupovala dok je ne vidim. I ne opipam. :lol: Samo mi se svideo dezen. Svidja mi se i ona crvena.
Ali, nekako je kod njih, s obzirom na visoke cene, najisplativije uzeti haljinu na snizenju (posto je mala razlika u ceni izmedju majica i haljina npr, kao i izmedju torbi i novcanika).

U kom trznom centru prodaju Desigual? Beosport izgleda vise nije zastupnik.
Old enough to know better, but too young to care.

AnaK

Je l? E, to su noviteti  :think: Obratićemo pažnju, da te informišemo.
Janko 23.7.2002.

cici

U Uscu pred F&F

monochrome

Quote from: AnaK on May 15, 2012, 08:28:27 PM
E, to već može. Znaš šta kažu, Pirot je nastao naseljavanjem onih koje su Škoti proterali kao rasipnike :lol:

:lol: :lol: :lol: aaaaaaaahahhahahahahhaaaaaaaaaaaahhhahhahaa

Mirka

Quote from: AnaK on May 15, 2012, 05:05:03 PM
Pa da ti kažem, i imaš nastran ukus :burko: Ovakve da potražiš u prodavnicama ortopedske obuće, npr Scholl :burko:
E sad... ortopedske... nemo' se zameramo, baš su lepe
i crvene (ja volim crveno  :girl_in_love: )

A mono, i ja sam čula da su Piroćanci i Škoti tu negde po rasipništvu  :rofl:
Kosta, 27.05.2004.
Todor, 03.10.2009.

AnaK

Pa lepe, i pljunuti Scholl (nisam rekla Rudo   :girl_blum::kiss1:
Janko 23.7.2002.

Mirka

Pa nek' je i Scholl, ja sam žena u godinama (što bi rekla Una - voli baka udobno  :baba: )
:rofl:  :kiss1:
Kosta, 27.05.2004.
Todor, 03.10.2009.

AnaK

Janko 23.7.2002.

Lani

Jaka si mi ti baka  :lol: ... baka a ovamo odvikava dete od pelena.  :lol: :crazy: :sissyfight:

Mirka

Quote from: Lani on May 16, 2012, 12:34:06 AM
Jaka si mi ti baka  :lol: ... baka a ovamo odvikava dete od pelena.  :lol: :crazy: :sissyfight:
:lol: :lol: :lol:
Pa čudna su ovo vremena draga moja, nemačka medecina i tako to
:rofl:
Kosta, 27.05.2004.
Todor, 03.10.2009.

martina

Quote from: maripoza on May 15, 2012, 10:08:36 PM
Ali, nekako je kod njih, s obzirom na visoke cene, najisplativije uzeti haljinu na snizenju (posto je mala razlika u ceni izmedju majica i haljina npr, kao i izmedju torbi i novcanika).

jeste, jedino sto ja u njigove haljine ne mogu da udjem, a u majice mogu. imam i jednu suknju, super je
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

martina

Quote from: Lani on May 16, 2012, 12:34:06 AM
:rofl:
dobra ti ova
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

monochrome

Quote from: Mirka on May 16, 2012, 12:00:31 AM
E sad... ortopedske... nemo' se zameramo, baš su lepe
i crvene (ja volim crveno  :girl_in_love: )

A mono, i ja sam čula da su Piroćanci i Škoti tu negde po rasipništvu  :rofl:

ma daaaaaa,al' ajd'...ovaj moj ima izgovor...podrzava filozofiju jednostavnog zivota :crazy: :rofl:
lani... :lol: :lol: :lol:

Elanor

ja ne mogu da udjem ni u desigual majice, najveci broj mi uvek bude preuzak u grudima :girl_sigh:
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

AnaK

Nisam probala D. majice, ali moram da te :friends::bighug: za to di ti je preusko  :crycry: :kiss1:
Janko 23.7.2002.