Main Menu

Cipele

Started by chokoladica, September 08, 2009, 09:47:42 PM

Previous topic - Next topic

Lani

Quote from: martina on May 29, 2012, 07:57:04 PM
ma nisu ovi ovdje fini prema tebi sto te vole, nego sto im je tako isplativije... kad ti izadje u susret, ti se vracas... svi prodaju slicno smece, usluga je ta koja se racuna

zato ja to ne kontam...

i ovdje prodavaci i ne pokusavaju da te odgovore. pa i oni vracaju stvari

a mislim to da ide u centralu  :lol: za jedne cipele.... moja sestra je bila ocevidac da je zena vratila poderane farmerke nosene godinu dana, samo je rekla prodavacici( sestra, ne ta sto je vratila): jbt, dobro kod vas, kupis jednom farmerke i onda svake godine dodjes po nove

moja tt je isto u lulu lemon dobila novu jaknu jer se stara poderala na rukavu. ne bih ja ni znala, nego joj prijateljica rekla

Draga moja, ovi primeri meni zvuče tako dobro i tako nezamislivo za ove uslove ovde. :girl_sigh:
Znam ja da oni oko vas ne obigravaju zato što vas vole, sve je to biznis no ovi kod nas uglavnom ne poseduju ni zrno te preduzetničke inteligencije i šlifa jer upravo se na ovakvim situacijama kakva je cicina gradi dobar ili loš glas. Ja sad recimo, znajući ovo, u životu tamo ne bih kupila cipele.

cici

Bez obzira sto ih Fina ne voli ja nisam do sad imala problema sa obucom kupljenom kod njih.

cici

disco2000

Quote from: Lani on May 29, 2012, 10:24:23 PM
Draga moja, ovi primeri meni zvuče tako dobro i tako nezamislivo za ove uslove ovde. :girl_sigh:
Znam ja da oni oko vas ne obigravaju zato što vas vole, sve je to biznis no ovi kod nas uglavnom ne poseduju ni zrno te preduzetničke inteligencije i šlifa jer upravo se na ovakvim situacijama kakva je cicina gradi dobar ili loš glas. Ja sad recimo, znajući ovo, u životu tamo ne bih kupila cipele.

A to je, bese, gde...? :think:
Svejedno, ja ih obilazim sve :lol: ...

Lani

Pa napisa cici na prethodnoj strani.  :lol:

disco2000

Quote from: cici on May 29, 2012, 09:44:14 PM
E pa ovde ne moze i ja sam u usa vratila tecni puder koji sam jednom namazala pa mi nijansa nije odgovarala, samo me je pitala da li zelim novac ili nesto drugo.Ovde moras da se preganjas i ciganises :hm:
Zvala sam danas neke ali su me uputili na drugi broj a oni se oko pola 4 nisu javljali na telefon sutra cu zvati ranije.Meni je potpuni hit njihov odgovor zasto cipele tako izgledaju, zbog nosenja :rofl: nisam se setila da kazem da ne kupujem cipele za pokojnike nego da ih nosim :lol:

Ovde sam kupila, butik Chic Knez Mihailove 52, Resavska 12 i Bulevar Mihaila Pupina 10d/51 (YBC).
Promaklo mi je :) Klik na last post me je bacio na ovu stranu :think:
Nema veze :lol:

Hvala :)

dmi

a mene recimo sad ne mrzi da kad dodjem za bg i udjem negde u radnju da cisto iz radoznalosti priupotam - a kakva vam je politika vracanja robe? - ahahahh i slatko se zabavim kad pocnu da zamuckuju :rofl:
imam da prijavim dva para cipelica sad ce slike
Tesa Principessa 12.06.2005.
"...you're never fully dressed without a smile..."

"Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act."  — Leonard Cohen

dmi

molim da se zanemare mrvice na patosu :rofl:

Tesa Principessa 12.06.2005.
"...you're never fully dressed without a smile..."

"Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act."  — Leonard Cohen

aleks

Dmi, bas su super!
Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010

Margarita

dmi, slatke su bas :good:

politika vracanja :lol: otprilike je 'taknuto-maknuto' :hm:

Finalina

dmi , prve su ekstra!

bubi

dmi prelepe su pogotovu one prve :girl_in_love:

monochrome