Main Menu

Cipele

Started by chokoladica, September 08, 2009, 09:47:42 PM

Previous topic - Next topic

Lani

Što, zbog ravnoće:lol:

Saska

ja sam u nasem lokalnom outletu videla te neke grendha ili kako se vec zovu za oko 1000 din, bas cu da bacim pogled. Nisam zagledala jer ne volim japanke, kupila sam prosle god jedne u Njujorkeru i prodala ih pre neki dan na Limundu, ne mogu da ih nosim.

cici

Summer

Lani, a RIDER? Imas u Uscu, ja sam kupila pretprosle godine, super su mi! Pre njih sam bas iznosala jedne Nike, ali su one skupe sada.

David 09.01.2007.
Sara   08.12.2008.

Lani

Znam, ima kod mene na pijaci  :crazy: štand sa papučama, isti kao taj u Ušću, drže samo Grendha, Rider, Ipanemu... nisam nešto gledala Rider, one su mi uvek nekako suviše sportske. Pogledaću.  :kiss1:

cici

Dakle u kakvoj mi drzavi zivimoa nemam reci.Zakon o zastiti potrosacz mozemo svi zajedno da okacimo macki o rep jer nas i dalje niko ne stiti.Inspekcija gde sam podnela prijavu je zvala radnju i oni su redkli da je to ostecenje od nosenja i da nece da zamene robu,  mogu da ih nosim na vestacenje o svom trosku da utvrde da li je materijal loseg kvaliteta.Nisu hteli ni da diskutuju sa pravnicom koja je zvala, kaze da su bili jako neljubazni.
Mogu samo da ih tuzim za prekoracenje roka za reklamaciju :hm:

AnaK

Janko 23.7.2002.

Summer

Treba sad svi da opletemo po toj radnji po Internetu i zovi Studio B i onu radu na RTS-u.

Uh, kreteni  >:(

David 09.01.2007.
Sara   08.12.2008.

cici

U soku sam ne zato sto nisam zamenila nego da mogu da rade sta hoce.

bubi

rafa

Cici, sta se tacno desilo sa cipelama, kako su se ostetile (to sam negde propustila)?  :kiss1:
10.12.2002.
19.05.2005.

there's no truth, only perception

Lani

Koji smradovi.  :wall: Ne znam kakav je taj zakon na papiru, ali u praksi je prava sprdnja.  :hm:

bubi

cici rekla sam ti da je moja koleginica vratila cipele i zamenili joj a nosila ih godinu dana.
pukla koza a bile su poskupe.
ni ona nije verovala da ce joj zameniti.
dali su joj drugi par ali u drugoj boji.

cici

Vidis bubi to sve kako ko hoce radi.

Rub vipela je poceo da se guli i unutrasnja strana pete izgleda kao osmirglana.Oni me ubedjuju da je od nosenja a da jeste i druga bi bila takva, sigurna sam da ih nisam zakacila.Uostalom imam cepele koje nosim prilicno i 5g su stare.

disco2000