Main Menu

Cipele

Started by chokoladica, September 08, 2009, 09:47:42 PM

Previous topic - Next topic

cici

E ja dosla, bez teksta sam potpuno.U 27.marta vise nisu, preselili su se u SIV III rece mi decno na informacijama jos je bio ljubazan da mi da i brojeve telefona.Sreca pa nisam zapucala odmah tamo nego sam prvo zvala, jer se oni vise ni tamo ne nalaze, bar su tako rekli na broju telefona 3614-334 i dali neki 062. :hm:

stacka

Moze i ovde bez problema da se vrati/zameni nenoseno. Problem je ovo sto se desilo Cici, cinjenica da je nosila nekoliko dana, to njima smeta.
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

disco2000

stacka

Cici, Beogradsku hroniku, bez zezanja. Pa, ovo je preslo sve mere i granice. Mene nerviraju samo dok citam a mogu misliti kako je tebi. :shout:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

cici

Ne znam ko koga ovde za***ava?

disco2000

Stvarno ne mogu da verujem :krsti:

Unabebili

Beogradska hronika

Ja sad stvarno nemam reci  :fool:

jesi li dobila neki od ovih brojeva?

http://www.beograd.rs/cms/view.php?id=1227762
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

cici

Moracu da zovem Radu ona jedva ceka ovakve :lol:
Da jesam zvala ali uglavnom prebacuju dalje, te oni to vise ne rade i tako tome slicno.

maxic

Nemam rijeci.

Ma nisu ovdje fini sto su dobri sami od sebe , nego sto im je takva matematika. Ukalkulisu u cijenu i vracanje i ostecenja i kradje i sve. I onda su lako fini.

Malo puta sam vratila majicu skupljenu poslije pranja i susenja, pantalone so im se rasilo dugme i tako to. Mislim mogli smo do sutra da se objasnjavamo ko je kriv, ali ja tamo krocila vise ne bih. U tome je fora.
Pakleno me nervira, pakleno, da sam tamo licno bih isla da se svadjam.
Anya 3-26-04
Milosh 12-31-05
Marko 8-3-07

cici

Fora je u tome sto nemas ni da se svadjas sa kim, ove iz butika boli zadnji deo.

Unabebili

Ti i dalje odbijas da posaljemo nasa dva muza, da svaki zameni po jednu cipelu?  :lol:

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

martina

Quote from: maxic on June 06, 2012, 05:33:49 PM
Nemam rijeci.

Ma nisu ovdje fini sto su dobri sami od sebe , nego sto im je takva matematika. Ukalkulisu u cijenu i vracanje i ostecenja i kradje i sve. I onda su lako fini.

malo li je, maxic, 130 eura za sandale. pa i ovdje su te  skuplje, ako ne racunamo bas dizajnere, a ja za te pare i tory burch kupujem
mislim koliko li njih e sandale kostaju, ako nisu u stanju da ih zamijene kod ostecenja

ma alavo to! i samo gleda da otme sada, pa butik mozda propadne za dva dana, i mozda on te sandale nikad ni ne plati, a ni onu jadnu prodavacicu sto se svadja s cici

da on planira da bude tu sljedecih 50 godina, ja mislim da bi se potrudio da cici  ponovo dodje
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

cici

Sto je najgore od svega ja sam bila njiova prilicno redovna musterija.

Unabebili

Finalina

Quote from: cici on June 06, 2012, 06:48:50 PM
Sto je najgore od svega ja sam bila njiova prilicno redovna musterija.
utoiko gore  :crycry:  ... ja mislim da su oni jednu svoju ovcu, bez uvrede   :bighug: plizz  :kiss1: , ovim postupkom ne ošišali nego depilirali ... ej, redovna musterija  :shout:  ... moram, izvini, nerviraju me lopovlukom od kada postoje  :innocent:   .... ako ovaj segment teme potraje, moracu da reagujem, ozbiljno  :dirol: