Main Menu

Cipele

Started by chokoladica, September 08, 2009, 09:47:42 PM

Previous topic - Next topic

monochrome

nisu lose ni ak' se napijes :rofl:
u uk policija deli japanke u tim slucajevima :lol:

cici

A djon, kad nagazis neki kamicak je l ces sve zvezde da vidis?

AnaK

Mislim da nisu za neravne predele :D Bez zezanja, ne mislim da su savršeno udobne cipele za šetnje, ali za trenutno dostojanstveno olakšanje u slučaju štikli+otečenosti, žulja i tome sl meni deluju idealno.
Pri tome uzeti u obzir da ja iz kuće izlazim u 7.30, sedim/stojim na 40 stepeni 8h i da mi noge nikad nisu u istom stanju u 16h. U nekoj obući ne brojim zvezde dok se vraćam, u nekoj i prebrojim.
Janko 23.7.2002.

martina

pa za hodanje imaju posebne cipele, baletanke su malo ravne za sve dize od sat vremena
meni su super za posao, gdje malo hodas, malo sjedis... al, iskreno, ne mogu ni blizu svake baletanke da nosi, tj - vecinu ne mogu, zuljaju me

imaju i kod nas ovakve sto se pakuju u tasnu... isto nisu skupe. al ja im ne vjerujem previse, mislim da su za vrlo malo hodanja... sto je ok, za to i sluze

moram sebi da kupim hiking shoes, idemo u rockies 2 sedmice i meca nam je isplanirao planinarenje svaki dan po jednu-dvije staze
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

Summer

Quote from: Summer on May 11, 2012, 03:50:02 PM
Iskoristih kupon iz Planet Shoe-a pretposlednji dan  :girl_haha:

Kupila sandale, sa 50% popusta su 2.500. Mislim da im je to i realna cena. Udobne su.

Nista ne valjaju, odlepila se guma sa djona (na peti) posle 2 nosenja, ali bukvalno DVA, na obe cipele.
Izgubila sam racun, a i kome da se zalim, kad znam za slucaj cici  :think:

David 09.01.2007.
Sara   08.12.2008.

AnaK

Sa računom bi možda i imalo svrhe. Ako nađeš, probaj. Šteta, baš  :girl_sad:
Janko 23.7.2002.

Summer

Sad sam prebrala novcanik i imam racune za svu obucu koju sam kupila ove godine, osim za ove. Sigurna mi ga je stavila u kesu i tako se izgubio. Ma nema veze, cisto da znate da kvalitet buce u Planet Shoe radnji nije ni blizu Hush Pupies cipelama, kojih tamo sad ima zanemarljivo malo. Ove ostale su sve neke nepoznate marke.

David 09.01.2007.
Sara   08.12.2008.

linga

>Da, i ja da prijavim da su moje, koje su imale dole malu stiklicu krenule da se raspadaju posle nekoliko nosenja. Ta stikla se izgulila, kao i pendežt odozdo. O.k. ja vrljavo hodam, ali mi je to malo prebrzo za sandale čija je regularna cena 5.000. Inače su mi udobne, ali hebi ga...

Lani

E devojke baš bzvz...  :hm:

AnaK

Baš  :girl_sad: Nisu im cene za 2 nošenja, ni sa popustom :burko:
Janko 23.7.2002.

martina

e svasta, ljudi, meni se jos nikad cipele nisu raspale
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

linga

Pa to je ZATO ŠTO se kod nas prodaju  :pleasantry: kvalitetne :pleasantry: cipele.

vojka

Anak, divan izvestaj o utiscima  :clap:, bas mi se svidjaju cipelice
summer, linga, bas bez veze za cipele
mnogo fuserisu nesto u poslednje vreme sa cipelama  :think:
Coka 22.8.2006
Dujka 23.7.2012

Summer

Nije lako naci kvalitetne cipele kod nas, na zalost  :girl_sad:

Ja sam vec nosila kod obucara i one Tamaris koje sam platila 7000  :wall:

David 09.01.2007.
Sara   08.12.2008.

Lani

Quote from: linga on June 18, 2012, 03:55:23 PM
Pa to je ZATO ŠTO se kod nas prodaju  :pleasantry: kvalitetne :pleasantry: cipele.

Tačno, čak i kad ih platiš dobrano, to ti nije garancija da se neće raspasti posle 2 meseca.
To je i jedan od razloga zbog kog odbijam da dam preko recimo pedesetak evra sebi za cipele ovde.