Main Menu

Cipele

Started by chokoladica, September 08, 2009, 09:47:42 PM

Previous topic - Next topic

Finalina

ako su prosle godine te neke malo bolje bile oko 12000 ne verujem da ce ove godine kostati ispod 17000 .... i vec me jeza hvata jer sam pomislila da bih mozda stvarno mogla kupiti jedne posle x godina

edit: a posto sam godinama stedela na cizmama spremna cu biti i na neke od 60000 :rofl: .... kako da ne :lol:

Lani

AnaK

Meni se ove toliko dopadaju da mislim da ništa slično, po našim cenama, neće moći da se nađe za tih 150€ koliko koštaju  :girl_sad: Na ivici sam da nađem načina da ih online kupim, svesna da to jeste donekle rizik :girl_sigh:
Janko 23.7.2002.

prevodilica

rizik je veliki, a suma nije mala
imaš li nekoga ko može da ih kupi u inostranstvu?

AnaK

Paaaaa, aleks na primer  :-[ :lol: :kiss1:
Janko 23.7.2002.

MissL

x2 pliz :rofl: Ove tako dobro izgledaju, da moze i bubreg u zamenu :lol:
Stiv 24.11.2003.

Ucinilo mi se da cu da prestanem da pusim :D

Lani

Da, ali kako bez probanja...  :think: Nije samo stvar u tome da li su tesne ili ne, ja nekad imam problem da me zatežu preko listova zbog ovih mojih fudbalerskih nožica  :lol: pa i zbog toga ne bih mogla čizme da uzmem bez probanja.

Finalina

da, ali ipak treba probati cizme.... nije to sada neka firma koju ti nosis godinama pa im znas kalup i sl... ne bih rizikovala, ali bih svakako dala (i vise) za ovakve cizme jer su bas bas dobre (kako na slici izgledaju)

edit : lani ja isto tipkamo :rofl:

AnaK

Nemam pojma, moja noga je prilično po 'JUS'-u, retko šta mi je široko, usko... Uglavnom mi je primedba previsoko/preravno. A dugo dugo mi se nešto nije ovoliko dopalo, a 3 godine tražim takve čizme, da sam na ivici  :-X
Janko 23.7.2002.

cici

Onda predlazem ono isto sto sam rekla Anelore onomad, kupi bez obzira na cenu nosices ih godinama kad ih vec toliko trazis i kad su definitivno ono sto zelis.

Finalina

e onda je sve reseno, poruci i kupi preko interneta, eventulano preko aleks i nema onda vise sta da se mislis jer nasla si cizme i sada treba samo da ih obujes ....osim ako hoces sebi ceznju da lupas, a mi da se divimo cizmama i da te bodrimo :rofl:

AnaK

Ma slažem se, ja bih i prošle godina dala 150€ da sam našla nešto što me ovako oborilo s nogu. Frka mi je, ipak, mala, bez probe. Kad bih uspela da ih nađem u Mađarskoj npr, ako se ne bih ukrcala u neku od onih grupovina švercerskih tura, secite me. Taman da donesem MissL Knorr sos :lol:
Janko 23.7.2002.

gasha

ma bile su 15 na snizenju
ima slicnih, ali za toliku sumu novca ja ocekujem savrsenstvo, a uglavnom nije, ili nisu postavljenje, ili je boja cudna ili...

forumska ekskurzija  :turpija:
Katarina  24.10.2002.
Dusan 18.05.2004.

Finalina

Quote from: gasha on August 31, 2012, 05:03:22 PM
forumska ekskurzija  :turpija:
kako tooo dobro (i poznato :D ) zvuci  :girl_in_love:

stacka

AnaK, navijam da ih nadjes i uzmes, kad ti se vec toliko dopadaju :girl_in_love:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.