Main Menu

Cipele

Started by chokoladica, September 08, 2009, 09:47:42 PM

Previous topic - Next topic

martina

jes vala (skontala sam konacno da je to jeftino   :lol:)
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

Finalina

i ja sam u bn bossu videla neke polucizme sto su mi se jako dopale, u izlogu kod starog bioskopa zvezda ( ali nisam isla da ih probam, stalno sam uvece tuda prolazila kada ne rade )

bubi

snizenja su vec pocela.
cici svrati i pogledaj,meni su prelepe mada mi je trebalo nesto u crnoj boji.

cici

Quote from: martina on October 12, 2012, 03:14:37 PM
jes vala (skontala sam konacno da je to jeftino   :lol:)
:lol:

bubi

e tu kod bioskopa sam kupila.

AnaK

Može bubi, meni je to bolje, ravnomerno se rašire, da se ne izdeformišu  :kiss1:
Janko 23.7.2002.

cici

Fina hoces sa mnom?

martina

joj, cici, ja bih  :girl_sad:

sad se mislim sta da radim danas, pocinjem da se osjecam lose, nisam tebala da lazem da sam bolesna  :rofl:
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

cici

Finalina

Quote from: bubi on October 12, 2012, 03:15:55 PM
e tu kod bioskopa sam kupila.
imaju neka tri slicna modela, ove sto sam ja videla, a jedne su zumbane ... visoka stikla, oble napred, lepa braon melirana boja ( nisu sve tri boje iste ) ...  e ako su manje od 5000 onda sam stvarno ubola...

martina

ili da spremam ormar, ili da idem u obilazak prodavnica  :ces:
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:

cici

Quote from: Finalina on October 12, 2012, 03:21:36 PM
imaju neka tri slicna modela, ove sto sam ja videla, a jedne su zumbane ... visoka stikla, oble napred, lepa braon melirana boja ( nisu sve tri boje iste ) ...  e ako su manje od 5000 onda sam stvarno ubola...
Za te pare ima da kupim dva para  :clap: :lol:
Quote from: martina on October 12, 2012, 03:21:49 PM
ili da spremam ormar, ili da idem u obilazak prodavnica  :ces:
Orman ce da te ceka  :lol:

martina

Quote from: cici on October 12, 2012, 03:23:10 PM
Orman ce da te ceka  :lol:
da znas

jedino sto imam da izvadim i isprobam zimsku garderobu, krajnje vrijeme doslo, snijeg u australiji :lol:
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:

bubi

martina u obilazak.
Fina,
stoje skroz dole skoro na podu,cena im je 5400 bile su 9000,a sa ponizenjem od 10% su me dosle oko 4860 din tako nekako.
nejednaka im je boja,na nekim mestima malo tamnija a negde svetlija.

Finalina

jao to su te izgleda ... kazes 36 i 39 ostale, mozda se udenem u 36 ... samo treba otici ...