Main Menu

Cipele

Started by chokoladica, September 08, 2009, 09:47:42 PM

Previous topic - Next topic

AnaK

Neka 80% pretpostavljam  :crycry:
Janko 23.7.2002.

Unabebili

mrtva rasprodaja je kad ja nadjem cizme  koje su bile 190 eura za 3 eura  :rofl:

nadam se da  u januaru biti mnogo  mrtvih rasprodaja u Spaniji  :lol:
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

Lani

senka

rado bih ih posedovala  :girl_in_love:

M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

maripoza

Meni je prva asocijacija na mrtvu rasprodaju ono kad idu pa se tuku da udju u prodavnicu, pa bezmalo bude i mrtvih. :lol:

Senka, bas su lepe. :)
Old enough to know better, but too young to care.

senka

M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

Lani

cici

Je l to ide u kompletu sa onim autom :lol:

Margarita

Quote from: cici on January 10, 2013, 02:22:22 PM
Je l to ide u kompletu sa onim autom :lol:

bas sam htela da pitam :lol:

martina

pa ove moje sandale su bile 80-100 dolara ( ne sjecam se bas tacno). ali to sam tako slucajno naletila u jednoj prodavnici, i imali su samo taj jedan par, i mislim da su bile od par sezona prije
i snimim ih kod jedne zenske na nozi, ona ih probala... srecom, nisu joj se svidjele

kod nas nemaju te rasprodaje s tucom  :lol:  bar ja nisam bila, pa nisam bas isla da je tucem, da su joj se svidjele, ostala bih bez njih

al kad god udjem u njima u neku bolju radnju obuce ( to su one radnje gdje rade stariji muskarci, koji znaju nesto o cipelama, a ne tinejdzeri, a cipele nisu nuzno skuplje), prepoznaju ih...
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

Vila

Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

martina

bas su elegantne ove crne, senka

a ove roza... moja sestricna bi sve dala da moze da ih nosi, sigurna sam  :girl_haha:
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

moma

kakvog su kvaliteta cipele graceland iz deichmana?
Vila je kupovala one zelene, je l da?

Vila

Sasvim su ok, zasad me dobro služe. Imamo mu u kući više tih cipela iz Deichmanna, dosad se nijedne nisu pokazale loše.
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

Lani

Jao kad pomenu Deichman, bili pre neki dan, ništa nisam kupila ali gomila cipela sa cenom od 1.690 din.  :crazy:
Stvarno mislim, za te pare i pet puta da ih obujem pa su mi se isplatile.