Main Menu

Cipele

Started by chokoladica, September 08, 2009, 09:47:42 PM

Previous topic - Next topic

plop

jao, sramota me, ali mene ove kopkaju  :-[

ja bih nesto umereno, ovako  :-[ npr

nego, obratite paznju na ime kolekcije  :baba:

QuoteSkechers itself uses the tagline, "Get spoiled with Daddy's Money, ultra-cool shoes that will put you in the spotlight..." to sell the shoes.
"It teaches young girls that they can use their feminine wiles to get what they want, even from their own fathers," Ericka Souter from the popular parenting blog, Café Mom's TheStir.com, told ABC News.
"It's totally sexist," she said.  "In this day and age a lot of mommies are footing half the bills if not all the bills."
QuoteSkechers went all the way down the rabbit hole of bad judgment on this campaign, giving names to the shoes themselves: "Gimme Wicked" (a leopard-print), "Gimme Kisses" (a lip-print), "Gimme Starry Skies" (a star-print), and just plain "Gimme" (a flower-print).

izgleda se malo digla prasina, pun je net rekacija roditelja i raznih udruzenja roditelja

p.s. smetaju li vam fotke u postu? ja vise volim fotke nego link, lakse mi je  :)
2006.
2007.

AnaK

Ja volim fotke  :girl_in_love: A ove su mi kao ortopedske (za jednu kraću nogu  :-[)
Janko 23.7.2002.

martina

false outrage... joj, ne znam vise

mislim, ime reklame mi je glupo, al mi je jos gluplja reakcija... mslim, te marketinske kampanje traju 20 minuta

a sto se ideje o tenama tice - ja to ionako ne bih nosila, a ne mogu ni titi da zamislim... ali kcerku moje sestre zamisljam vec u njima
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

hanna

plop

2006.
2007.

hanna

Nisi , nisi  :girl_haha: Ove bele sto si izdvojila su mnogo slatke  :girl_in_love: Za ove sto ja kupih treba hrabrost  za izlazak na ulicu  :rofl: ali ja ih tako ponosno nosim da su mi mnoge pozavidjele danas u salonu  :rofl:  Morala sam im dati naziv sajta , posto istih u radnjama nema  :lol:

Lani

Jao Hanna, što su dobre  :girl_in_love: gimme kisses  :girl_haha: super su!

monochrome

ja odobravam sve dok nije mamina lova :lol: :lol: :lol:

Elanor

Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

monochrome

:zlocka: :rofl: (sad zamisljam sebe sa ovom facom...mislim da mi je ni u holivudu ne bi uspeli namestit' :lol: :lol: :lol:)

hanna

Quote from: monochrome on April 04, 2013, 11:23:29 AM
ja odobravam sve dok nije mamina lova :lol: :lol: :lol:

:rofl: :rofl:

Hebi ga , ja ovako matora ne stigoh da ugrabim sugar daddy-ja ,moradoh se sama pocastiti  :lol: :rofl:
Hvala , Lani  :girl_haha:

senka

za cici i mene kad krenemo na roditeljski  :diva:

M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

cici

Sad si se setila kad mi je rodtieljski prosao :ljut:  :rofl:

bubi

senka ocu i ja 'vake cipelke.

AnaK