Main Menu

Cipele

Started by chokoladica, September 08, 2009, 09:47:42 PM

Previous topic - Next topic

Margarita

mirka, koleginica i ja juce merkale ove crvene, mnogo mi se svidjaju
i druge su sjajne, gde si njih nasla?

martina

super, mirka, narocito crvene :good:
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

Zumbulica

Sto su super ove crvene  :girl_in_love:, nisu bile kad sam poslednji put gledala. Neces da se ljutis, jel da, ako odlucim da te kopiram?  :girl_haha:
....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

gasha

mirka, bas udoban izbor, i ja moram neke takve da kupim
Katarina  24.10.2002.
Dusan 18.05.2004.

Mirka

Platila sam 2800 (i još nešto malo, da ne zagledam račun sad)
Prošle godine sam ih ispustila, prodale mi se, a ja htela baš crvene. Nadam se da će biti udobne kao što izgledaju
Nećem Zumbi da se ljutim, samo ti kopiraj  :kiss1:
A ove druge sam kupila u Metrou, za još manje para  :girl_haha: (mislim da su 1990, u svakom slučaju ispod 2000)  :turpija:
Kosta, 27.05.2004.
Todor, 03.10.2009.

AnaK

Janko 23.7.2002.

anelore

Mirka, i meni se ove Grubinke svidjaju :ok: moracu da procesljam ponudu, nije red da jedina u porodici budem bez Grubinovih sandala ovog leta  :girl_haha:

Xe

Ja sam u Peku na snizenju kupila sivoplave sandale, sa srednjom petom, kozne, preudobne  :girl_in_love:
I nisam pogresila za boju  :girl_in_love:
Nema na sajtu, ocajno im je los  :crazy:
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

moma

jao sto su dobre ove crvene grubin sandale
ja imam crvene papuce
raspale mi se bez japanke
a to moram da imam

prevodilica

Marg, ja sam kupila ovakve Grubinove sandale, samo u krem boji, ali ih vrlo malo nosim
dovoljno su široke, ali je problem kako ti "leže" ti kaišići napred, meni je na levoj nozi problem što prelaze tačno preko čuklja i onda me to zateže posle dužeg nošenja
da ne kažem da moja stopala ne izgledaju lepo u ovim sandalama :wacko:
meni je cilj bio da imam nešto udobno, a Grubin mi je stvarno udoban, njihove japanke sam nosila do stanja raspada, a da ipak nije papuča, pa da po potrebni mogu obuti i na posao i sl, ali mislim da ću ipak sebi kupiti japanke Grubinove pa ih nositi tamo gde mogu

Margarita

Quote from: prevodilica on May 09, 2013, 07:55:06 AM
Marg, ja sam kupila ovakve Grubinove sandale, samo u krem boji, ali ih vrlo malo nosim
dovoljno su široke, ali je problem kako ti "leže" ti kaišići napred, meni je na levoj nozi problem što prelaze tačno preko čuklja i onda me to zateže posle dužeg nošenja
da ne kažem da moja stopala ne izgledaju lepo u ovim sandalama :wacko:
meni je cilj bio da imam nešto udobno, a Grubin mi je stvarno udoban, njihove japanke sam nosila do stanja raspada, a da ipak nije papuča, pa da po potrebni mogu obuti i na posao i sl, ali mislim da ću ipak sebi kupiti japanke Grubinove pa ih nositi tamo gde mogu

hvala :flower:
bas sam se oko toga i razmisljala, a posto imamo slican problem, mozda se ipak odlucim za neke njihove ravne

prevodilica

probaj svakako, možda će tebi pasovati, al ja reko da prenesem moje iskustvo

moma

generacijo, ajmo mi po japanke ;)

prevodilica

japanke definitivno, samo se razmišljam još oko boje, lepe su mi i crne i srebrne i bele...

moma

mozda skonem sad na pauzi da vidim