Main Menu

Cipele

Started by chokoladica, September 08, 2009, 09:47:42 PM

Previous topic - Next topic

martina

a zasto se torba ne stavlja na pod?
to me je ljetos stalno striko ganjao, moja torba stalno na podu, a on samo znao da ne valja, a ne i zasto   :rofl:
mozda je to razlog za sve moje zivotne probleme  :lol:
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

cici

Kazu ko stavlja torbu na pod nece imati para :lol: za cipele i dalje ne znam.Idem da pitam cika gugletu :lol:

AnaK

Teorijski, ovo što Cici kaže. Ali svojim očima :lol: sam gledala kako Madlen Zepter u emisji kod Tanje Peternek drži torbu na zemlji, te...  :lol:
Janko 23.7.2002.

cici

Pa ja samo prenesoh verovanje u koje ja licno ne verujem :rofl:

Lani

Quote from: cici on September 27, 2013, 02:22:47 PM
Kazu ko stavlja torbu na pod nece imati para :lol: za cipele i dalje ne znam.Idem da pitam cika gugletu :lol:

Pa kačila je linga link na prošloj strani, to je bad luck kad stavljaš cipele na sto.

martina

aaa, to s parama je tacno  :lol: u mom slucaju  :rofl:
al zato imam puno torbi  :lol:
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

Lani

Hoćeš da kažeš, sve ti pare odoše na torbe.  :rofl: :kiss1:

martina

dobro, ne bas sve, kupim i cipele ponekad  :rofl:
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:

cici

Quote from: Lani on September 27, 2013, 02:26:06 PM
Pa kačila je linga link na prošloj strani, to je bad luck kad stavljaš cipele na sto.
Nisam videla.

maripoza

Quote from: AnaK on September 27, 2013, 02:24:36 PM
Teorijski, ovo što Cici kaže. Ali svojim očima :lol: sam gledala kako Madlen Zepter u emisji kod Tanje Peternek drži torbu na zemlji, te...  :lol:

Da, da, ovo se obicno navodi kao kontraargument sujeverju u vezi sa torbom. :lol:

Martina, e ako bi i cipele da kupis, onda njih ne smes na sto nikako. Po ovom nasem, cipele se u tom slucaju gube...... ostaju u tudjim stanovima, ispadaju kroz prozor i slicno. :rofl:
Old enough to know better, but too young to care.

martina

Quote from: maripoza on September 27, 2013, 06:35:52 PM
Martina, e ako bi i cipele da kupis, onda njih ne smes na sto nikako. Po ovom nasem, cipele se u tom slucaju gube...... ostaju u tudjim stanovima, ispadaju kroz prozor i slicno. :rofl:
omg  :lol:
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:

AnaK

Quote from: maripoza on September 27, 2013, 06:35:52 PM
Da, da, ovo se obicno navodi kao kontraargument sujeverju u vezi sa torbom. :lol:

Pa malo je jačih, malo  :rofl:
Janko 23.7.2002.

Zumbulica

Quote from: AnaK on September 27, 2013, 02:24:36 PM
:lol:
....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

maripoza

Quote from: AnaK on September 27, 2013, 07:25:28 PM
Pa malo je jačih, malo  :rofl:

Ma nema jaceeg uopste. :lol: Ovo je hit!
Old enough to know better, but too young to care.

jel

My name is Luton, Robin Luton :lol: