Main Menu

Cipele

Started by chokoladica, September 08, 2009, 09:47:42 PM

Previous topic - Next topic

moma

super su marg
ja imam jedne smedje kaubojke vec jedno 5 god sigurno ih nosim
a imam i jedne od prije jedno 7 god batine kaubojke, ali skroz spicaste
je l se i te vracaju u modu
ja taman mislila da ih bacim, a ok su skroz

Vila

Ja sam imala kaubojke u srednjoj :girl_haha:
I obožavala sam ih - jeste da sam padala u njima stalno, pošto su se klizale, ali svejedno sam ih obožavala :lol:
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

AnaK

Mnogo mi se dopada ideja  :girl_in_love:

Janko 23.7.2002.

Mirka

ideja imanja ovoliko čizama ili skladištenja?  :think:

:girl_haha:
Kosta, 27.05.2004.
Todor, 03.10.2009.

Lani

Pa zar ih ove štipaljke ne uštinu jako gore? To sigurno ostavlja neki trag...

cici

I ja sam pomislila da ih stipaljka ustine ali nije to neresiv problem mogu sundjercici da se stave da ne stipa jako.Meni je i tu prostor problem jer za ovo mesta nemam a i ne svidja mi se da obuca stoji u istom ormanu za garderobom osim ako nije u kutijama.

plop

lepo izgleda, ali nisam sigurna u prakticnost

ja nisam nasla bolje resenje od kutija, i onda ih samo setam sa smenom sezona

smem li priznati da neke nisu svetlo dana videle po par sezona?  :-[

stvarno, sta radite vi sa tim stvarima? jos u odlicnom stanju, a ne nosite (ne stignu na red, izgustirane, koji god razlog)....
2006.
2007.

Lani

U principu bi trebalo bacati (prosleđivati) stvari koje ne nosiš 2 godine, jer male su šanse da ćeš ih ikad nositi ako već nisi do tada ali ja često nemam srca. Sad evo mogu da se setim barem dva para cipela koje nikad nisam nosila a možda ih ima i više. One koje sam nosila jednom-dvaput da ne pominjem, njih tek ima koliko hoćeš. :hm:

cici

Ja to nemam, sve nosim.Zimske obuce imam bas malo tako da sve stigne na red i nosim dok je u nosivom stanju pa bacim.

AnaK

Toliko čizama imam  :-[ :lol: A meni se ovo sviđa da stoje u sezoni, mislim da ću organizovati nešto, ispod čiviluka  :think:. Uštine verovatno s unutrašnje strane sare, nije mi to problematično  :think:
A nemam ni ja obuće koje ne nosim, pošto sam poslednjih godina ponovo kupovala broj veće, uglavnom sve nosim.
Janko 23.7.2002.

AnaK

Plop, s obzirom na tvoj ukus  :girl_in_love: ako je broj 39, šalji, Lani i ja ćemo sestrinski podeliti  :turpija: :girl_haha:
Janko 23.7.2002.

Lani

martina

Quote from: plop on December 04, 2013, 06:29:36 PM
stvarno, sta radite vi sa tim stvarima? jos u odlicnom stanju, a ne nosite (ne stignu na red, izgustirane, koji god razlog)....

prvo, ja moje cipele namjerno ne drzim u kutijama, jer onda ih skroz zaboravim
ako ne nosim vise, onda imam sestru i par prijateljica kojima ponudim, a ako ni to ne upali, onda nosim u trift stores... ja uglavnom doniram, ne pokusavam da prodajem

ali definitivno se trudim zadnjih godinu dana da se rjesavam i obuce i odjece koju ne nosim

sto se tice ovog vjesanja, ovdje tako stoje u nekim radnjama, pretpostavljam da imaju stipaljke koje ne ostecuju, jer kako bi ih prodali?
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

plop

Quote from: AnaK on December 04, 2013, 06:58:39 PM
Plop, s obzirom na tvoj ukus  :girl_in_love: ako je broj 39, šalji, Lani i ja ćemo sestrinski podeliti  :turpija: :girl_haha:

38  :think:

:girl_in_love:
2006.
2007.

cici