Main Menu

Cipele

Started by chokoladica, September 08, 2009, 09:47:42 PM

Previous topic - Next topic

AnaK

Quote from: :ph34r: on September 13, 2009, 01:27:35 PM
elem - meni udobno i cijeli dan u necemu znaci da mogu da pjesacim cijeli dan u tome,

Ista nam je definicija  :good:
Janko 23.7.2002.

Ivy

moram da primjetim da se ta nosivost stikli razlikuje od osobe do osobe  :D

imam prijateljicu koja stalno nosi stikle i onda mi za neke kaze npr da su joj jako udobne i da u njima moze cijeli dan i gdje god hoce .. i onda dodjemo u grad izadjemo iz auta i kad predlozim da prosetamo 15-tak minuta do drugog kafica ona kaze, pa ne mogu u stiklama :lol:

elem - meni udobno i cijeli dan u necemu znaci da mogu da pjesacim cijeli dan u tome, a ona u to racuna put od kancelarije do kancelarije i od lifta do kola :D

pa dobro sad :girl_blum: :girl_blum: :girl_blum:

ne kazem da bih mogla maraton da trcim u njima ..za opustenu setnju biram nesto udobnije naravno ;D

ali...  mogu i da trpim ako treba  :lol: cisto da se zna  :lol:

:kiss1:

chokoladica

Zna se, sve za lepotu a ?  :lol:

niya

Za svecanosti, izlaske ipak stikle  :diva:

Inace patike ili ravne cipele  :clapping:
23.09.2009
Aaliyah Riley Anna
Rhea Neve Emma    
Xenia Kiera Leah

margo

Sinoc sam prvi put izasla u novim cipelama na ulicu (do sad sam paradirala po kuci i bilo je sve ok :D). Cim sam pocela malo brze da hodam - one su krenule da se izuvaju, onako da klapcu :lol: Naravno da sam pocela da se smejem kao manijak kad se to desilo i mislila sam da cu da se prevrnem.
Sta da radiiiiiim? Da naguram novine? :lol:
Inace su 38, a 37,5 koje sam probala su mi bile tesne, tako da ne vredi da menjam za manje.
Mina 25.07.2003.

chokoladica

Quote from: niya on September 13, 2009, 03:50:39 PM
Za svecanosti, izlaske ipak stikle :diva:

Inace patike ili ravne cipele  :clapping:
Da ok , tako i ja, jedino sto ne izlazim i ne idem na svecanosti. Taman  :lol:

chokoladica

Quote from: margo on September 13, 2009, 04:48:01 PM
Sinoc sam prvi put izasla u novim cipelama na ulicu (do sad sam paradirala po kuci i bilo je sve ok :D). Cim sam pocela malo brze da hodam - one su krenule da se izuvaju, onako da klapcu :lol: Naravno da sam pocela da se smejem kao manijak kad se to desilo i mislila sam da cu da se prevrnem.
Sta da radiiiiiim? Da naguram novine? :lol:
Inace su 38, a 37,5 koje sam probala su mi bile tesne, tako da ne vredi da menjam za manje.
Na obicnu najlnon carapu? Mozda da probas sa punijom?  :lol:

margo

Quote from: chokoladica on September 13, 2009, 04:54:04 PM
Na obicnu najlnon carapu? Mozda da probas sa punijom?  :lol:

Vunanom? :lol:
Mina 25.07.2003.

AnaK

Ima i uložaka za pola broja. Možda bi i neki silikonski Schollov odradio? To je par milimetara  :think:
Janko 23.7.2002.

margo

Jao, divno! Hvala, potrazicu :flower:
Mina 25.07.2003.

Xe

moram da primjetim da se ta nosivost stikli razlikuje od osobe do osobe  :D

imam prijateljicu koja stalno nosi stikle i onda mi za neke kaze npr da su joj jako udobne i da u njima moze cijeli dan i gdje god hoce .. i onda dodjemo u grad izadjemo iz auta i kad predlozim da prosetamo 15-tak minuta do drugog kafica ona kaze, pa ne mogu u stiklama :lol:

elem - meni udobno i cijeli dan u necemu znaci da mogu da pjesacim cijeli dan u tome, a ona u to racuna put od kancelarije do kancelarije i od lifta do kola :D
Nije samo u tome fazon. Cipele na stiklu obicno imaju i tanje djonove, a nasi asfalti su gomila slabo nalepljenog sljunka.
Ja mogu u stiklama po ceo dan bez problema, cak sam i na posao isla peske (oko kilometari po), ali po novom asfaltu. A nailazila sam na delove gde ti oci ispadaju i u patikama, a nas mili grad poznat je po poplocavanju ulica behatonom.
Mama moje kume je jednom izjavila da bi idejnog tvorca tih ulica naterala da ulicu predje na kolenima  >:(
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

Kafica

Anelore & Margarita, sviđaju mi se :good:

A sviđaju mi se i ove, uživo su lepše :lol: samo su mi malo skupe. Kontam da bi mi bile super i da me odlepe od tla a i 'ravne' su.

http://www.officeshoes.rs/models/s/mary_jane-skechers-11802/831

Najviše mi se sviđa šta su stavili u opis :lol:
Ana 25.10.2004.
Zakon o održanju energije :girl_smile:

chokoladica

Kafice, hoces da kazes da ta ruznoca kosta 9500 ?? Mozda nisam dobro videla, toliko su mi ruzne da sam morala odma' da zatvorim   :lol:

Gost51

Quote from: AnaK on September 13, 2009, 12:53:18 AM
Mnogo su lepe, Jackie. :girl_in_love: Ali viiiiisooookeeeee  :nokti2:
ma, nisu
meni je bitno samo da je peta debela i stabilna
tanke ne nosim ni pod razno, mnogo sam teska  :girl_cray:
ipak, ne pjesacim do posla, samo spartam po zgradi na poslu
ne mogu ravno, nema sanse
ova srednja debela peta mi je najnaj

Gost51