Main Menu

Cipele

Started by chokoladica, September 08, 2009, 09:47:42 PM

Previous topic - Next topic

AnaK

KAŽU ovako:

Outlet u Staroj Pazovi se nalazi na ulazu u Staru Pazovu iz pravca Batajnice i Nove Pazove skrenes na prvoj raskrsnici levo prema Vojki i tu ti je sa desne strane nakon 200m. Ima svega,malo ti je sad probrano jer nisu vec dugo dobijali novo,ali sad u septembru stizu nove stvari,a ima svega po malo i musko i zensko i obuca i donji ves,pidzame,torbe....
Janko 23.7.2002.

nelly

Quote from: Glitter on September 17, 2009, 12:09:04 AM
znam ja gde je stara pazova  :crycry: :crycry: :crycry:
pa sto onda places :crazy_pilot:

i stvarno mislim da treba mnogo dostojanstvenije plakati :girl_cray2: :girl_cray2: :girl_cray2:
...okrenuću lice prema suncu i senke će ostati iza mene ...

Finalina

maripoza

Quote from: AnaK on September 16, 2009, 11:58:56 PM
Ma znaš li gde je StaraP, ni ja još nijednom nisam otišla  :-X

Blizu, blizu.  :girl_haha:

One Ph zute mi se svidjaju (prvu sliku ne vidim  :ces: ) i to me podseti kako su mi super bile one cvrste kabanice sto su se nekad nosile, s jedne strane zute, s druge plave. :) Taman bi cizme isle uz takvu jednu, a onda....... selidba za London. :lol:
Old enough to know better, but too young to care.

Glitter

Quote from: nelly on September 17, 2009, 12:11:03 AM
pa sto onda places :crazy_pilot:

i stvarno mislim da treba mnogo dostojanstvenije plakati :girl_cray2: :girl_cray2: :girl_cray2:
:friends: <-- ja tebe tesim  :lol:

nelly

Xe

Quote from: :ph34r: on September 16, 2009, 11:21:36 PM
kako ti kvare osjecaj???? .. ja bas zamisljam kako u njima  gacam bez pardona :crazy:
PA, ja volim da gacam po barama s osecajem krivice zbog eventualnih mokrih nogu i upropastenih cipela. Koje mi je zadovoljstvo gacati po blatu u obuci tome namenjenoj?  ;D
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

nelly

Veliko xe mozes mnogo duze da gacas,pljas,pljus....................

i opet.................pljas,pljus....................

a ne budu ti mokre noge,i ne bude ti hladno,i ne budu ti mokre carape..................

niya

23.09.2009
Aaliyah Riley Anna
Rhea Neve Emma    
Xenia Kiera Leah

cici

Quote from: AnaK on September 16, 2009, 11:54:29 PM
Verujem da se još mogu naći... Kad smo kod toga, jeste li vi znale da u Staroj Pazovi postoji Benetton Outlet?
Nisam znala za ovo  :crycry:

maripoza

Jel se to nama smesi neka ekskurzija u Staru Pazovu?  :turpija:

Gde da nadjem mat crne kozne duboke (do kolena) cizme na debelu stiklu (visina i nije toliko bitna, samo da nisu previsoke :D), ali bez ikakvih nabora i drangulija po njima (bez kopci i tome slicno)? Znaci, da idu skroz uz nogu i imaju samo cibzar, eventualno pertle.  :crazy:

Ivy

Quote from: :ph34r: on September 17, 2009, 12:04:49 AM
anak to je samo jos vise razloga za suzze  :nokti2:

Ivy ne slusaj je ...taj outlet nista ne valja...a i ti ne volis mnogo beneton :tesi: ... zasto nemamo smajlija koji tjesi  :o

:bighug: :bighug: :bighug:

Ana zeno sta nam radis  :crycry:

AnaK

Maro, meni se taj opis uklapa u sve prodavnice, od 4.000 do 40.000  :innocent:
Janko 23.7.2002.

maripoza

Quote from: AnaK on September 17, 2009, 05:07:42 PM
Maro, meni se taj opis uklapa u sve prodavnice, od 4.000 do 40.000  :innocent:

Ali ne videh tako jednostavne nigde  :crycry: iako ne mogu da se pohvalim da sam obilazila sve radnje u gradu.  :-[
Ako neka negde naleti, molim da mi javi. :) Nema veze i ako je u BG ili nekom drugom gradu, posto mozda ista prodavnica postoji i u NS.

AnaK

Ajd' nađi sliku nečega što ti se sviđa, posebno zbog štikle (i debljine i visine), reci mi koji broj nosiš i koliko je para max koji bi dala  :turpija:
Janko 23.7.2002.