Main Menu

Cipele

Started by chokoladica, September 08, 2009, 09:47:42 PM

Previous topic - Next topic

Margarita

e, hvala, pretpostavila sam da je petocifreno :girl_sigh:

gasha

Quote from: Margarita on April 08, 2014, 10:15:48 PM
gasho, sto ima dobrih clarks
za cene ne smem ni da pitam
pa cene nisu male, ali nisu ni nenormalne oko 100e i manje, ima nekih cena pored slika

cici, ovo je super informacija, bio je popust u petak na shoping night u Bulevaru, ali je bila bas guzva i nisam imala zivaca da isprobavam
Katarina  24.10.2002.
Dusan 18.05.2004.

Summer

Ja imam dvoje clarks uzela u Londonu za po 20-30 funti,bila letnja rasprodaja,uopste mi nisu udobne iako su mi na prvo obuvanje izgledale preudobne. Kaoc da mi ne odgovaraju kalupi.

Cici,super su ti cipele! Meni je shoe star super,tamo mi se uvek svidi svasta i sve mi se super pokazalo,udobno i kvalitetno.

Iznenadjujuce udobne baletanke sam kupila u deicman-u,kozne neke Janet D.

David 09.01.2007.
Sara   08.12.2008.

cici

Quote from: gasha on April 08, 2014, 10:22:12 PM
pa cene nisu male, ali nisu ni nenormalne oko 100e i manje, ima nekih cena pored slika

cici, ovo je super informacija, bio je popust u petak na shoping night u Bulevaru, ali je bila bas guzva i nisam imala zivaca da isprobavam
Mene nije mrzelo da isprobavam :D tad sam ih i uzela.Super su devojke u toj radnji tamo usluzne i ljubazne sve mozes da se dogovoris sa njima.

Glitter

Clarks nisu preskupe ivde ali ja ih ne volim nisu mi ni lepe ni udobne

Finalina

Quote from: cici on April 08, 2014, 03:55:37 PM
A ove druge su samo iste boje kao one sto sam vracala sve drugo nije isto.
a treba li da bude? :nokti: :rofl:

linga

Quote from: cici on April 08, 2014, 04:34:45 PM
Super su Lingine ali meni se i one sto su njoj visoke jako svidjaju.

Hvala :kiss1:

Ove su jako slatke.U Shoe star-u ima tako lepih baletanki.

I meni su, ali sam previsoka u njima  :crycry: a i moja jadna noga počne brzo da me boli u tako visokoj obuci ceo dan.
Lani one treće su odlične, ali nisam se da uzmem te žute oker nemam uz mnogo šta da ih nosim, a velika mi investicija oboje  :wall:

linga

Quote from: Summer on April 08, 2014, 10:27:06 PM
Ja imam dvoje clarks uzela u Londonu za po 20-30 funti,bila letnja rasprodaja,uopste mi nisu udobne iako su mi na prvo obuvanje izgledale preudobne. Kaoc da mi ne odgovaraju kalupi.

Cici,super su ti cipele! Meni je shoe star super,tamo mi se uvek svidi svasta i sve mi se super pokazalo,udobno i kvalitetno.

Iznenadjujuce udobne baletanke sam kupila u deicman-u,kozne neke Janet D.

A ja pretprošlo leto kod njih kupila sandale koje su se bukvalno raspale posle dva meseca, navodno kožne...

Vila

Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

cici

monochrome

sve vam je lepo devojke, ali su mi cicine prve cista fantazija :girl_in_love:

cici

bubi

prelepe su cipeliske  :girl_in_love:

Vockica

Dunja 10.7.2003.
Danilo 18.5.2011.

dmi

ja imam jos jedan slucajan ulov, drugarica ih kupila online i ispostavi se da ne moze da ih nosi jer joj idu preko prsta koji je nedavno lomila. i tako ja dobih sandaline za $30
mnogo su lepe

Tesa Principessa 12.06.2005.
"...you're never fully dressed without a smile..."

"Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act."  — Leonard Cohen