Main Menu

Cipele

Started by chokoladica, September 08, 2009, 09:47:42 PM

Previous topic - Next topic

bubi

ovakve.
napred je samo malo drugacija snala

vrana

kako vas to vuce unazad nije mi jasno?  :think:

ja isto ne volim skroz ravne, ali nemam taj osecaj, nego cisto iz estetskih razloga vise volim stiklu. sto visa stikla, ja se bolje osecam  :girl_haha: mada su mi najprakticnije one sa malom stiklom od par cm
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

Lani

Pa znaš ono kad su cipele skroz ravne, kad stanem mirno u njima nekad imam osećaj da ću da se prevrnem od toga koliko su ravne. :girl_haha: Jer peta nema nikakvu potporu koja bi me zadržala da se ne prevrnem.
Isto tako, ako su štikle previsoke imam osećaj da ću da se strmeknem na nos.  :lol:

vrana

:girl_haha:

nemam pojma, nisam imala nikada taj osecaj fizicke labilnosti (samo emocionalne, s vremena na vreme  :girl_haha:)
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

AnaK

Quote from: Lani on April 10, 2014, 01:50:47 PM
Pa znaš ono kad su cipele skroz ravne, kad stanem mirno u njima nekad imam osećaj da ću da se prevrnem od toga koliko su ravne. :girl_haha: Jer peta nema nikakvu potporu koja bi me zadržala da se ne prevrnem.
Isto tako, ako su štikle previsoke imam osećaj da ću da se strmeknem na nos.  :lol:

Identično  :girl_haha: :kiss1:
Janko 23.7.2002.

Glitter

ja se nesto nisam sretala sa tim povlacecim unazad cipelama :think:

martina

ma to je do njih, nije do cipela  :lol:

ko sto ja ovdje umrem kad vidim slike nekih cipela i cujem vlasnicu kako su udobne, a mene sama ideja da stavim nogu u to boli  :lol:
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

disco2000

Mene stopala zabolese vec gledajuci te vase baletanke :lol: Ima lepih, zaista :love32:

nelly

...okrenuću lice prema suncu i senke će ostati iza mene ...

cici

Quote from: martina on April 10, 2014, 02:58:47 PM
ma to je do njih, nije do cipela  :lol:

ko sto ja ovdje umrem kad vidim slike nekih cipela i cujem vlasnicu kako su udobne, a mene sama ideja da stavim nogu u to boli  :lol:
:rofl: ali to jeste tacno, stikle mogu da budu udobne.

Mirka

Videla sam pre neki dan cipele sa, za mene vrtoglavom, štiklom koje su mi se baš svidele. Ajd kao da probam, deluju udobno. Ajoj, pre sam ih izula nego što sam se obula. Stvar navike, ne umem ja sa štiklom, malom nekom, par cm, ok, ali nešto pogolemo nikako
Kosta, 27.05.2004.
Todor, 03.10.2009.

gasha

ja dosta nosim ravno i nemam taj osecaj prevrtanja
ali volim stiklu iz razloga kao i Vrana, emocionalnih  :girl_haha:
Katarina  24.10.2002.
Dusan 18.05.2004.

Dada

Quote from: Lani on April 10, 2014, 01:50:47 PM

:innocent:
Milica 23.09.1995.
Djina 28.12.1996.
Jovan 29.08.2000.

Lani