Main Menu

Cipele

Started by chokoladica, September 08, 2009, 09:47:42 PM

Previous topic - Next topic

AnaK

Aaaaa  :-[ Nadala sam se da je nešto jednostavnije, ono prođeš, vidiš, probaš.  :kiss1:
Janko 23.7.2002.

Urbana

Quote from: Lani on June 08, 2014, 06:03:38 PM
Od pumps su mi fenomenalne ove ljubičaste.  :girl_in_love:

http://milenikashoes.com/page/portfolio-items/walking-tree-lily/

Jao bas su divne, tesko bi se covek odlucio koje da uzme, ali kad pomislim da bi ih obula 2-3 puta godisnje....nekako mi to puno para.....ima li mozda kod njih u Krsku neki outlet da svratim....kad bi moglo ove ravnije i ove ljubicaste za 150 evra.

Nego ja sam uzela letnje hodajuce....ono sto trazim godinama - Kefas

Ne bojim se nacizma i terorizma imam strah o pomodarstva i primitivizma

AnaK

Preudobno izgledaju, stvarno  :good:
Janko 23.7.2002.

cici

Ja ih svakako ne bih nosila 2-3 puta godisnje, samo me zuta odbija koju ne volim ni u detaljima.

Urbana

Quote from: cici on June 08, 2014, 10:00:25 PM
Ja ih svakako ne bih nosila 2-3 puta godisnje, samo me zuta odbija koju ne volim ni u detaljima.
Pa ne mogu da vozim kola sa ovom stiklom, a necu ni na bic...ostale prilike trebala bi da uklopama i sa odecom.....ja da znam da bi ih obula vise od 10 puta odmah bi ih kupila....ovako da gomilam kutije, nema smisla....jos dobijam obucu takoreci nenosenu od sestre od mm  ( ona svrati u prolazu i kupi neku obucu posle kad dodje kuci konstatuje da su joj velike ili da joj ne idu uz nesto za sta ih je namenila i da ih meni i sad u zadnje vreme ja se bunila nemam ih gde, a ona kaze....pa sad vas ima cure porasle...neko ce nositi :lol: ).... a inace kad obujem stikle, uvek za rezervu u torbi ima i baletanke.

Lani

Meni štikle/platforme nikad nisu smetale u vožnji.  :think:

cici

Nisu nu meni smetale.

AnaK

Quote from: Urbana on June 08, 2014, 10:09:37 PM
....pa sad vas ima cure porasle...neko ce nositi :lol: )....

Ovo me podseti, jedna koleginica ima 3 ćerke, maturantkinju i dve male maturantkinje, bliznakinje. Sve četiri nose različit broj, od 37 do 40. Stvarno da ne poveruješ.

Meni visoke štikle smetaju, tj najviše mi smeta promena visine iz dana u dan. Dok sam vozila svakodnevno, držala sam ispod sedišta jedne ravne lakonavlačeće espaadrile.
Janko 23.7.2002.

monochrome

jao, kakve su ove milenike :girl_in_love:

monochrome

http://www.irregularchoice.com/shop/xhr-list/product/6123/summer-getaway.html  :love32: :love32: :love32: :love32: :love32: :love32: :love32: :love32: :love32: :love32: :love32: :love32: :love32: :love32: :love32: :love32:

mislim da bi ih mogla ugrabit'  :think:
puno su mi, a nisu za svakodnevno drljanje...men' odma problem :lol:

Lani

Ju što su slatke  :girl_haha: :girl_in_love:
Nemoj mnogo da se premišljaš.  ;D

monochrome

lani :rofl:

ma znas kako...bas se premisljam...definitivno nisu za svaki dan...bar ne za mene, ali su apsolutni hit za svaki normalan izlazak, gde se ne pentra, ne trci i ne hoda 2 sata, a sve to ja cesto radim...uglavnom u sumi :lol: :lol: :lol:

ali mogu cipele da stoje, jel...hmmm...samo je to meni stran koncept :think: :rofl: :rofl: :rofl:

Urbana

Ma da vam kazem sto se tice cipela.....ja u rikerkama od 4cm mogu i da jogiram.....tako da jesu malo penzos stila, ali lakoca i udobnost neprevazidjeni.

moma

Ove milenika su stvaaaaarno fenomenalne!

bubi

Milenika savršene.i svidjaju mi se ove žute i moja mi se dopada.