Main Menu

Cipele

Started by chokoladica, September 08, 2009, 09:47:42 PM

Previous topic - Next topic

martina

kali super su ti
moja titi je kupila par cipela u dajhmanu kad smo bili prosle godine
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

kalimero

evo prve sam ispravila, bio je predugacak link, pa sam samo slicicu stavila....
nisam druge probala, bila sam sa batom pa sam ove prve stigla da ugrabim i probam dok je on probao patike sebi.....za svaku ozbiljniju kupovinu moram sama, muskarci od tako malih nogu ne vole soping  :girl_haha:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Blue

kali, bas su ti super japanke.  :good:
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

Glitter

Moj mali muskarac voli ali on je treniran :lol:

Ja izvukla iz ormara moje tommy baletanke jednom obuvene sad kad sam sredila palac kao salivene su

kalimero

moj ne voli ni sebi da sopinguje, jedva ga nateram jedne da proba.....zato moram dobro da razmislim koje mu dajem u ruke da proba jer te su jedine, nema istrazivanja oko modela  :girl_haha:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

martina

ja kad vodim moje male kupim im fino sladoled i imaju telefon i igraju igrice...  nije da su odusevljeni, ali mogu s njima i za sebe nesto da pogledam, ne previse naravno :D

dok nisu imali telefon, davala sam im moj
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

Saska

moji muški ne idu sa mnom u kupovinu nikako, na obostrano zadovoljstvo. Zato imam ćerku da to nadoknadim, nas dve opajemo sve radnje, isprobavamo, uživancija.
U Dajhmanu sam prvi put kupila cipela prošle jeseni i bile su mi odlične, jako udobne.

moma

Bas su lijepe sandalice, Kali.
A ove japanke su super, bas im je dobra visina.

Saska

ja ne mogu da nosim japanke, ne podnosim ono između prstiju, a ima baš lepih

kalimero

kod mene zavisi....neke japanke budu preudobne, a kod nekih mi se naprave zuljevi od par nosenja  :think:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

martina

moja kcerka je ok ako njoj kupujemo, a i tad idemo ciljano, nikako od radnje do radnje onako bezveze
i ne da mi da idem i gledam rasprodaje u radnjama iz kojih mi nista ne treba. nikako ne konta da ljudima za dobru cijenu kojesta zatreba :D

ja ne mogu da idem bez njih kad njima kupujem, a kad se zateknu sa mnom a da im nesto ne kupujemo, to je zato sto ja nesto moram a oni se tu nasli iz nekog razloga, jer ja idem okolo i zavrsavam 16 stvari odjednom, a jedna od tih stvari je da njih pokupim ili odvezem negdje
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:

Lani

Quote from: kalimero on June 16, 2014, 08:42:57 PM
kod mene zavisi....neke japanke budu preudobne, a kod nekih mi se naprave zuljevi od par nosenja  :think:

Između prstiju? Mnoge tako... nosim japanke ceo život pa govorim iz iskustva.
Čak i Grubin. Svakog leta kupim jedne njihove i obavezno prvih par nošenja boli, onda ta koža malo očvrsne i bude OK, posle ih ne skidam celo leto.

martina

Quote from: Lani on June 17, 2014, 06:49:02 AM
Između prstiju? Mnoge tako... nosim japanke ceo život pa govorim iz iskustva.
Čak i Grubin. Svakog leta kupim jedne njihove i obavezno prvih par nošenja boli, onda ta koža malo očvrsne i bude OK, posle ih ne skidam celo leto.

haha, to je i moja prica
ja sam pocela sa teva japankama koje imaju vise kaiscica, pa pridrze nogu

poslije se navikla. e sad sto sam se navikavala, da me neko pita... pa zato sto mi se svidjalo kako izgledaj  :rofl:
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:

AnaK

Tražim nešto, pa naleteh. Koji li je ovo bro, ove teget brodaricej  :nokti2:

Janko 23.7.2002.

kalimero

jao, brodarice.....pa one su beskrajno udobne  :girl_in_love:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.