Main Menu

Cipele

Started by chokoladica, September 08, 2009, 09:47:42 PM

Previous topic - Next topic

anelore

Jesu udobne, samo nisam uspela da smislim za sta mi tacno trebaju, otud neodlucnost. I te braon su lepe, samo sto vec imam lepe letnje braon sandale.

AnaK

A da nema nekih teget?
Ova (narandžasta) boja divno ide na bež, braon, teget, teksas. I na preplanule noge, plus  :girl_in_love:
Janko 23.7.2002.

anelore

Znam, ali sam u deficitu sa tim letnjim bojama. Uopste sam u deficitu sa letnjom garderobom, iz brojnih razloga. Izmedju ovakvih teget i narandzastih pre bih uvek uzela narandzaste.

AnaK

Ma meni su potrebne teget, zato pitam  :girl_haha: :kiss1: A za narandžaste te ubeđujem  :turpija: :girl_haha: :kiss1:
Janko 23.7.2002.

anelore

Mislim da je bilo teget, ne znam da li ovaj isti model, ali mozda onaj drugi model koji ti se dopao. Idi proveri, to je na pocetku Kosovske, blizu ugla sa Nusicevom.

AnaK

Hoću, hoću, danas pre kafe  :clap: :kiss1:
Janko 23.7.2002.

martina

Quote from: AnaK on July 24, 2014, 12:45:08 PM
Meni se baš sviđaju, i deluju udobno. Sad pogledah album, i ove su mi divne, isti je đon:

ovakve imaju kod nas, ja sam ih probala i djon/peta mi je malo preteska, da budem iskrena
bas je isti djon, imam utisak da vise proizvodjaca koristi iste djonove
u svakom slucaju probaj ih
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

AnaK

Hoću, hoću, danas  :clap:
Ja sam našla sjajne, one Camper, sad samo dajem šansu i povoljnijim varjantama  :girl_in_love:
Janko 23.7.2002.

linga

Ima i u Clarksu preko puta sniženje, jace su cene nego ovde, ali ima bas lepih modela.

anelore

Clarks ima bitno jace cene, cak i na tom snizenju, bar za mene - u smislu odnosa toga koliko mi se cipela dopada i cene.

AnaK

Ima na tom potezu nekoliko prodavnica, uključujući i onu jednu u Nušićevoj, s leve strane. Danas ću sve da obiđem.  :turpija:
Janko 23.7.2002.

Lani

Quote from: linga on July 24, 2014, 02:56:55 PM
Ima i u Clarksu preko puta sniženje, jace su cene nego ovde, ali ima bas lepih modela.

Ja sam za vikend skoknula do onog u Vasinoj, ništa mi se nije specijalno svidelo. Bile su neke limeta zelene koje eventualno mogu da prođu, ali slagana štikla.
A prema ovim srednje visokim platformama sam indiferentna...  :think: Meni to nešto kao i sa "običnim" cipelama, ili neka su skroz ravne ili skroz visoke, to između imam osećaj da meni ne stoji.

martina

meni su i ove previsoke
bas sam ih zato probala, da vidim kako mi visina lezi

anik bi bile dobre, ona voli to... ali onda mi se ucinise preteske
ja mislim da sam ja bas clarks probala... imaju i papuce i sandale
ali ne mogu da vjerujem da ima razlike, gledam sliku i djon je isti potpuno
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

AnaK

Medjuplatforme i slagana stikla su moja ciljna kategorija. Sama sam sebi skladnija u njima nego na ravnom, a 10h u njima je uzivanje, ne robija :lol:
Janko 23.7.2002.

martina

moja prijateljica je kupila te clarks i ok su joj
ona je prije nosila jos vise ravno od mene, i samo sportske cipele, niti je posjedovala suknju ili haljinu, niti je imala cipele za to ( mislim, nema ni sad :D, ide na neku svadbu i mora da kupi haljinu i ne zna gdje se kupuju :D)

al sad kaze da joj vise odgovara ovako neka peta.
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic: