Main Menu

Cipele

Started by chokoladica, September 08, 2009, 09:47:42 PM

Previous topic - Next topic

Lani

Zaboravila sam da kažem za čizme, mnogo su dobre.  :clap: :girl_in_love:

cici

Odlicne cizme, da nisam kupila druge nude uzela bih ove kao bubi.Ali u mom broju sad nema sigurno nista.Mada mozda bih mogla da pogledam..One NG su odlicne, mozda bih mogla i crne da uzmem.Samo ne znam kad cu moci da ih nosim.Probala sam jedno vece stileto stiklu i jos ne mogu da hodam u tome duze, moze od tacke a do b i to je to.

Lani

Ja još uvek nisam našla neke lepe nude.
Prolazila sam juče pored Shoestar radnje u Zemunu i bila u nekoj žurbi i kao u povratku ću da svratim i posle zaboravim. A i dalje im stoji u izlogu ono Totalna rasprodaja.

cici

Ja sam uzela ove, samo je lepsa boja nisu ovako sive bas su pravo nude.Razmisljam i crne nema veze sto su iste.

Lani

Naravno da nema veze, to je klasičan model. Baš su ti lepe.  :girl_in_love:

bubi

cici

Jeste klasican model videla sam slicne lilu rezedo jao kako su lepe.

Lani

To vidi uz šta možeš da nosiš, ja one moje Nine West svetlo zelene, koliko god da ih volim, nosila sam svega 2-3 puta baš zbog ograničenog broja kombinacija i zbog uklapanja.

cici

Pa zato i nisam uzela, lepe su mi ali 9000 za nesto sto cu da obujem 2-3 godisnje mi se ne daje.

moma

Bas su divne, cici!

kalimero

Dmi, cizme su odlicne  :girl_in_love:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

martina

super cizme, dmi, mada ja da sam na tvom mjestu ne bih nikad cizme kupila, samo sandale
mada, za nekog ko mrzi cizme, dosta ih imam :D
al to je sto moram, sto se mora - mora se :D

nasla sam neki dan online site za art cipele, 50% snizenje, kupila jos jedne, nek se nadju :D

cici, ja bih se zaklela da si ti skoro iste ovakve kupila  :ces:
bubika, super su, bas za tebe

gliti, moja titi sad hoce dezert shoes da kupi. mi smo to zvali spenserice nekad
lijepe su mi ove crvene sto si postirala, ali ja odavno vec ne nosim cipele na vezanje

tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

dmi

Quote from: martina on September 11, 2014, 07:16:44 PM
super cizme, dmi, mada ja da sam na tvom mjestu ne bih nikad cizme kupila, samo sandale
mada, za nekog ko mrzi cizme, dosta ih imam :D
al to je sto moram, sto se mora - mora se :D

nasla sam neki dan online site za art cipele, 50% snizenje, kupila jos jedne, nek se nadju :D

gliti, moja titi sad hoce dezert shoes da kupi. mi smo to zvali spenserice nekad
lijepe su mi ove crvene sto si postirala, ali ja odavno vec ne nosim cipele na vezanje

:lol:
glede cizama, LA ima mikro klimu i uglavnom su temperature ujednacene. ali poslednje dve zime je znalo da ujutru bude od 2-5 stepeni to je bas hladno. druga stvar, cim se mrdnes van LA malo u valley (ka centralnom delu CA) postoje vece temperaturne razlike. Recimo na dva sata voznje od LA se nalazi planina BIg Bear na kojoj se skija od novembra do marta. na pravom snegu :-)
Tesa Principessa 12.06.2005.
"...you're never fully dressed without a smile..."

"Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act."  — Leonard Cohen

cici

]
Quote from: martina on September 11, 2014, 07:16:44 PM

I jesam proletos nego je podsecam da su odlicne a sad su i na snizenju, super im je boj bas kako treba nude.

martina

Quote from: cici on September 12, 2014, 09:57:49 AM
]I jesam proletos nego je podsecam da su odlicne a sad su i na snizenju, super im je boj bas kako treba nude.
e sad bih se ubila kako pamtim nepotrebne stvari  :lol:
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost