Main Menu

Cipele

Started by chokoladica, September 08, 2009, 09:47:42 PM

Previous topic - Next topic

martina

anak, to se zove savrsen ulov!  :clap:
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

monochrome

ana, te su bas cekale na tebe :clap:

bubi

AnaK p r e l e p e su :girl_in_love:

AnaK

Baš su ja, stvarno  :girl_in_love:
Snimila sam ih još letos, ali su mi bile baš mnogo para, s obzirom da nisu baš ono što mi je trebalo (i što ni ove godine ne kpim, martina, obrati pažnju :baba: - teget). E sad mi sve potaman, upola cene, juče bila plata, poslednje, mene čekaju, pa kako da ih ne povedem kući  :turpija: :girl_in_love:
Samo još jedan topao dan tražim ove sezone, samo još jedan, da prošetaju :molitva: :lol:
Janko 23.7.2002.

cici

Stvarno su skroz ti :clap:

linga

Super su AnaK  :clap:
obožavam Tamaris  :girl_in_love:

kalimero

neverovatno koliko su tvoje  :good:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

martina

Quote from: AnaK on September 16, 2014, 03:29:12 PM
i što ni ove godine ne kpim, martina, obrati pažnju :baba: - teget

jel sam ja trebala da ti kupim :D
da sam ja zaduzena, troje bi imala  :lol:
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

stacka

Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

AnaK

Hvala vam što delite moje oduševljenje  :girl_haha: :girl_in_love:

Martina, ništa lakše. Kreni u akciju  :turpija: Teget, casual, platforma ili štikla 6cm. Udobne, i idu na teksas  :turpija: Malo smernica. Ove su mi san snova  :girl_in_love:

http://www.footwearworl.com/camper-laura-21625-womens-wedge-sandal-indnavy-p-5969/

Ali su mi preskupe. Ono naručivanje istih preko neta nije uspelo, bila je neka prevara  :crycry: Srećom, nisam uspela ni da ih platim  :nokti2:
Janko 23.7.2002.

dmi

divne tamaris :clap:

a ove kampers su pozanstvene skroz
Tesa Principessa 12.06.2005.
"...you're never fully dressed without a smile..."

"Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act."  — Leonard Cohen

martina

Quote from: AnaK on September 16, 2014, 05:18:42 PM
Hvala vam što delite moje oduševljenje  :girl_haha: :girl_in_love:

Martina, ništa lakše. Kreni u akciju  :turpija: Teget, casual, platforma ili štikla 6cm. Udobne, i idu na teksas  :turpija: Malo smernica. Ove su mi san snova  :girl_in_love:

http://www.footwearworl.com/camper-laura-21625-womens-wedge-sandal-indnavy-p-5969/

Ali su mi preskupe. Ono naručivanje istih preko neta nije uspelo, bila je neka prevara  :crycry: Srećom, nisam uspela ni da ih platim  :nokti2:
vazi se, bacicu se na ebay da vidim sta ima
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:

AnaK

Janko 23.7.2002.

gasha

Katarina  24.10.2002.
Dusan 18.05.2004.

jel

Opa mackice, sad mora bar jedan lep dan da bude, npr u cetvrtak da se prosetaju  :clap:

Ja sam I dalje u svadji sama sa sobom
Ustvari mozda sam I cicija, ne bih da odvojim vise od 5-6hilj za cipelu/cizmu ::) sto uopstenije realno
My name is Luton, Robin Luton :lol: