Main Menu

Cipele

Started by chokoladica, September 08, 2009, 09:47:42 PM

Previous topic - Next topic

maripoza

Quote from: Summer on October 03, 2014, 08:31:08 PM
Ja imam iz Shoestara cizme ovakve boje, Marika. Tri zime ih nosila, nisu mrdnule, savrsene su. Mislim da su bile 160eur

Nemaju radnju u moje selo, sto bi rekla Nanny. :girl_sigh:
U outletu sam bila skoro, nema nista.
Old enough to know better, but too young to care.

bubi

Pozo ja ću da tražim kako čizme kupujem 37 javljam ti.Cicika je kupila divne u Bati ali meni su mnogo duboke.

AnaK

Imaš čoveka na terenu  :turpija:

Martina, bolje da ih odneseš kod obućara, ako to postoji, da ih stavi na kalup. Ili da kupiš par drvenih kalupa svog pravog broja, pošto će toga verovatno biti još  :girl_sad: Onda naprskaš obući sprejom za omekšavanje kože i staviš na kalup 2-3 dana. Tako će ti se ravnomerno proširiti.  :kiss1:
Janko 23.7.2002.

maripoza

Tenk juuu.
Ne znam sta znaci mnogo duboke. :lol: Ja bih do kolena. :girl_haha:

kalimero

Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

bubi

Pozo  :lol:
Ja volim malo ispod kolena  :turpija:

dmi

cici ima fenomenalne bordo duboke cizme ne znam gde ih je pazarila
Tesa Principessa 12.06.2005.
"...you're never fully dressed without a smile..."

"Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act."  — Leonard Cohen

Lani

Quote from: Glitter on October 03, 2014, 05:10:50 PM
evo ih ove sto probah sinoc, nisu bordo nego deep plum

http://www.lkbennett.com/Shoes/Boots/Joanne-Leather-Knee-High-Boot/p/SBJOANNELEATHERPurpleDeep%20Purple

Sve je lepo što ste kačile na poslednjih par strana ali ove su mi fantazija.  :girl_in_love:

Glitter

Quote from: Lani on October 04, 2014, 08:27:20 AM
Sve je lepo što ste kačile na poslednjih par strana ali ove su mi fantazija.  :girl_in_love:
cenim da ce cena da padne oko Bozica, moje su definitinitivno, vec dva dana mislim iskljucivo na njih, a meni kad se to desi prosto moram da ih imam  :girl_in_love:

cici

Moje sam kupila u Bati prosle zime, ako vidim nesto slicno javljam mislim da bi se pozi tako nesto svidelo.

maripoza

Quote from: cici on October 04, 2014, 11:57:23 AM
Moje sam kupila u Bati prosle zime, ako vidim nesto slicno javljam mislim da bi se pozi tako nesto svidelo.

Verovatno. Ko i jakna. :girl_haha:  :kiss1:

Super su ove vase, Glit i PB!

monochrome

'vam poznata ova marka...giordano torresi...u dobracinoj (se ovako kaze :-[)?

Lani

Vila

Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina