Main Menu

Cipele

Started by chokoladica, September 08, 2009, 09:47:42 PM

Previous topic - Next topic

Lani

monochrome

ko nema na glavi.....moze na cokulama :turpija:

AnaK

Jao pa grozne su  :crycry:

Videću te uloške iz Daihmana, hvala Glitt  :kiss1:
Janko 23.7.2002.

kalimero

pa, stvarno su grozne.............zamisli to kad te zasasolji  po nozi kod hodas ili jos gore sedis  :crazy:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Lani

Glitter

Quote from: AnaK on December 19, 2014, 09:39:26 AM
Jao pa grozne su  :crycry:

Videću te uloške iz Daihmana, hvala Glitt  :kiss1:
jedna moj adrugarica ih je bas hvalila, njoj je trebalo samo za jednu cipelu jer joj jedno stopalo za ceo broj krace :crazy:

AnaK

Ma realno, nije mi ni neohodno, čizme su, ne mogu da klampću Divne su mi, sivne  :girl_haha: :girl_in_love:
Janko 23.7.2002.

Lani

Quote from: Lani on December 17, 2014, 09:05:45 AM
Preslatke.  :girl_in_love:

Ja sam pre neki dan gledala ove antilop čizme u Shoestaru, na kraju ih ne uzeh, sad mi nešto žao.  :lol:

http://www.shoestar.rs/kolekcije/31-jesen-zima-2015/zenska-kolekcija/cizme/669-carlo-gaugin-zenske-cizme-ma107-velour-nero :wall:

Ipak su me sačekale moje čizme, danas sam tek stigla da odem. :clap: :girl_in_love: Sa 20% popusta i loyalty karticom, 9.000.  :clap:

Jao a što sam juče videla slatke u Tomu Tailoru u DC, snižene 50% pa su sad 6.500. Ali samo veličine 41 i 42.  :crycry:

AnaK

Divne  :girl_in_love: Ja kupila 41 Tamaris, mogla bih i ove da probam, možda je manji kalup :lol:
Janko 23.7.2002.

cici

Sta si do sad cekala da mi je znati ali ipak :clap:

Lani

Pa idi vidi, mislim da je bio po jedan par od oba broja, osim ako ne kriju još neke po magacinu.
Cici, nisam stigla ranije.  :(

Glitter

martina

super su lani
ja otisla ovdje u collingwood da vidim one prve, imaju samo 39.5
prevelike su
vidjecu online
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

martina

tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

linga

Jao ove tt su super, a 41 moj broj, samo ne znam kako da odem tamo  :ces: tj kad