Main Menu

Cipele

Started by chokoladica, September 08, 2009, 09:47:42 PM

Previous topic - Next topic

Plava Baklava

Bacam pohabano, a toga nije puno. A od danas sam ponosna vlasnica ljubicanstvenih kratkih cizmica i zutih ravnih cipela  :love32: . Steta sto ne mogu da ih natakarim istovremeno  :lol: :lol: :lol:

Eeeee,da, a za tu  :-X kategoriju (tj trpljenje) sam danas kupila one gel-uloske: za celo stopalo i parcijalne, pa mislim da ce i trpljenja biti manje  :D

moj vrtiguz

...................................................
ima nas i ovde:  http://plavabaklava.wordpress.com/

moje petljancije: http://bojeduse.wordpress.com/

zona sumraka: http://razmisljarnik.wordpress.com/

cici

Bacam samo ono što više ne može da se nosi.Uglavnom sve što imam i nosim, nešto redje ali nosim.

Kupila sam čizme za smešne pare.Što se mene tiče mogu da traju samo ovu zimu.Postavljene iznutra, gumeni djon a sasvim lepo izgledaju.Planirala sam ih za neku bljuzgu.
Koštale su 1728 dinara :blink: U BN BOSS-ovom outletu na Zrenjaninskom putu.
Slika sutra.

dmi

jano, bas su ti lepe cizmice
ne bacam cipele, zao mi  :-[
i tesko se odvajam
doduse sad cu ipak morati da se ratosiljam gomile obuce pre nego krenem
pocela sam kojesta da rasprodajem
Tesa Principessa 12.06.2005.
"...you're never fully dressed without a smile..."

"Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act."  — Leonard Cohen

AnaK

Mogla bi da organizuješ forumsku prodaju  :turpija:
Janko 23.7.2002.

Nanny Ogg

Cipele bacam teeeeska srca, i to samo ako su potpuno raspadnute...
Onda dodje moja mama pa mi kad nisam tu pobaca gomilu obuce  :blink: Onda se ljutim, pa ne razgovaramo ceo dan, pa se posle pomirimo  :innocent:

Ajte zene, ne dram'te

Kafica

I ja sam skoro bacala cipele, tj. ostavljala pored kontejnera. Bilo je tu cipela starih i 15 godina...
Ranije bih to uradila, ali stajale su u podrumu, nisu mi bole oči, a moji ne bacaju i mnogo starije, pa sam sišla i napravila čistku. Kriterijum je da ih nisam nosila bar 2 god.
Ana 25.10.2004.
Zakon o održanju energije :girl_smile:

Masha

Jano, jos trazis ljubicaste?

janavi

Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

aleks

Vec sam se hvalila, ja sam se za ovu zimu malo podnovila za male pare (kupila preko neta):
ove su udobne kao patofnice i jos postavljene

a ove kao baletankice  :girl_haha:

Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010

prevodilica

prelepe su, imenjakinjo
meni bi baš tako neke sad pasovale
pada kiša a ja imam samo patike  :crycry:

MissL

Quote from: janavi on October 10, 2009, 06:05:05 PM
ready for the rain

opaaaaaaaaa

aleks slatke su mi ove prve

kad cemo mi moci da kupujemo preko neta, videla sam tonu S.Oliver za 30-50 evrica :girl_cray:

moram da kupim gumene cizme za kisu, da niste videli negde neke? Koliko one uopste kostaju?
Stiv 24.11.2003.

Ucinilo mi se da cu da prestanem da pusim :D

Masha

Aleks, kao da sam ih ja birala :girl_haha: :girl_in_love:
Jano, videla sam jedne ljubicaste, model kao stackine braon, na nekoj od prethodnih str. Medjutim gornji deo je od suskavom materijala, ali nisu nabudzene, zimske. Ranja je Aleksandar junior na terazijama, mislim da ima jos njohovih radnji po gradu. Cenu nisam videla, ali mislim da su pristojne.

anelore

Quote from: interpreter on October 13, 2009, 10:32:59 AM

pada kiša a ja imam samo patike  :crycry:
ja imam patike, baletanke, i one cipele koje sam kupila pre mesec dana u Oviesse-u. Nista za ovu kisuriniu. Uz to, nemam jaknu koju mogu da zakopcam preko stomaka. Ne znam kako cu po dete u vrtic - srecom, jutros ga je, po obicaju, odveo moj svekar, pa nisam morala da se oblacim.
Ja sam gumene cizme videla i u Pepe Jeansu, dva modela, rekli da ce ih biti jos, cena bejase oko 3000.

janavi

eh kad li ću ja do terazija :lol:

zezam se malo, čim ova kiša malo umine, eto me :)
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

Pepi

Jano, ljubišaste čizme sam videla iz autobusa u radnji Vima-vima, u Glavnoj...ne znam kakve su izbliza, a cena im je 1999,00.