Main Menu

Cipele

Started by chokoladica, September 08, 2009, 09:47:42 PM

Previous topic - Next topic

AnaK

To su cene za Clarks i AirStep  ;D Realno, oko 8-9.000 je 90% pristojne jesenje/zimske obuće, kratke. Čizme ne računam.
Janko 23.7.2002.

Dada

I ja sam mislila da su skuplje :)
Milica 23.09.1995.
Djina 28.12.1996.
Jovan 29.08.2000.

kalimero

pregledah svoju obucu..... imam 4 para gleznjaca (sive, crne, braon i neke u vise boja  :rofl:), koje realno nisu za mnogo ladno, nego za ovo sad, kiškasto i prohladno  :hm: imam i 2x jesenjih cizama (braon i crne), i onda za ozbiljnu zimu imam bez cizme i neke bas fensi gojzerice, sto je mama kupila Bati prosle godine za planinu, on ih obuo jednom i sad su moje  :girl_in_love: ima u njima da idem stalno a na poslu da se prezuvam u ove štiklaste  :rofl:

Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

kalimero

i tacno mi treba tako nesto ravno a za kisu a ne sneg....  :think:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

anelore

Quote from: kalimero on October 07, 2015, 10:37:49 AM
i tacno mi treba tako nesto ravno a za kisu a ne sneg....  :think:
Neke dobre gumene?
Ja odbijam da pregledam svoju jesenju obucu  :rofl:

Unabebili

ima divnih gumenih cizmica u Bottegi , u Cara Nikolaja ,
kome treba da zna  :good:
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

kalimero

pa moze i gumene, i o tome razmisljam  :think:

doduse, cipele su mi na kraju liste za kupovinu, pre toga moram Bati da resim jesenje cipele  :crycry:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

kalimero

Quote from: Unabebili on October 07, 2015, 11:34:38 AM
ima divnih gumenih cizmica u Bottegi , u Cara Nikolaja ,
kome treba da zna  :good:

kad smo kod Bottege, podseti me, imam i one gradilisne zastitne cipele negde  :rofl:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

maripoza

Sad tek vidim da ste pisale ovde za Cotton... Dadi sam vec rekla...

Ukratko, to su oni moji iz Simanovaca. :lol: tesko da se neko ne seca mog zvanja fabrike. :lol:

Fabrika Milotex iz Simanovaca proizvodi Air Step i Mjus obucu, po italijanskim mustrama i sa njihovom kozom.
Najveci izbor cipela je u Obuci Knez u BG i u Cottonu u NS.
Veci deo se pravi za izvoz, ne za nase trziste, ovde ima samo ponesto (mada Cotton ima bas dosta te obuce).

Obuca je skupa, ali jako kvalitetna, koza je odlicna. U Cottonu moze i na rate.

Ima tih cipela i po drugim prodavnicama, samo ne znam kakav je izbor.

"Za sada je obuću "Air Step", doduše manji broj modela, moguće naći i u mnogim radnjma po Srbiji. Tako, na primer, sarađuju sa firmama "Mistral", "Thema", "Faraon", "Dermond" iz Beograda, "Coton" iz Novog Sada, "Stana komerc" iz Kraljeva, LMN i "Enko" iz Novog Pazara, "Peko" iz Skoplja, "Gazela" iz Podgorice, "Banjo" iz Subotice i "Mis" iz Niša."

Detalji:  http://www.ekapija.com/website/sr/page/333595/Kako-Italijanima-prodati-cipelu-Obu%C4%87a-iz-%C5%A0imanovaca-za-evropske-i-svetske-brendove
Old enough to know better, but too young to care.

AnaK

Ja sam veliki izbor videla i u Alpini u Merkatoru. Pogledaj kad šetaš koje još firme drže u Cottonu, za sada sam identifikovala AStep i Reiker  :girl_haha:
Janko 23.7.2002.

maripoza

Te dve i Mjus. Videcu da li imaju jos nesto. Ali mislim da sve uzimaju od ovih iz Simanovaca.
Sve su mi objasnili onomad i u radnji i u fabrici. :lol:
Secam se sda su mi cak i Nanny, Ph i Baklava gledale u svojim gradovima ima li onih cipela (ciljano, u radnjama koje ih prodaju). :girl_haha:
Old enough to know better, but too young to care.

Unabebili

ima li u krugu fabrike u simanovcima prodajno mesto?  :D

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

moma

Imala sam jedne sjajne cizme Mjus, nepoderive.

Unabebili

mozda zbog ovoga toliko kostaju:

Materijal - lice: Veštački materijal
Materijal - postava: Veštački materijal
Materijal - đon: Guma

ali ako nekom to ne smeta, ovo je odlicna cena
:love32: