Bezlazlene stvari koje vas mnooogo nerviraju

Started by Deda, September 09, 2009, 12:51:13 PM

Previous topic - Next topic

kalimero

Quote from: Pepi on June 18, 2014, 05:17:26 PM
A jos kad tamo neke  komentarisu kad vide dasu: pa izgleda prirodno   :crazy: misle da je zacet vestackom oplodnjom, pa bi trebao da bude vestacki  :crazy:
Dodje mi da im objasnim kako je zacet  :D

:crazy: :crazy:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Blue

hahaha, pa to je tek grozotica  :lol:

mene ne pitaju jel BB prirodan, ali me zato propisno dave sa pitanjima kada ce drugo dete i zasto jos dojim kada je BB ogroman samo tako  :crazy:

Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

vojka

Coka 22.8.2006
Dujka 23.7.2012

Unabebili

A jos kad tamo neke  komentarisu kad vide dasu: pa izgleda prirodno   :crazy: misle da je zacet vestackom oplodnjom, pa bi trebao da bude vestacki  :crazy:
Dodje mi da im objasnim kako je zacet  :D

kad prodjes pored, da dobacis: - ma pomagao postar, vestacka bila pokrice  :kiss1:  :rofl:
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

Xe

:bighug:
Mene ne pitaju, kad su svojevremeno neki krenuli u stilu "sto jos uvek nemate dece", odgovarala sam sa "dopada nam se da uvezbavamo pravljenje", pa su prestal  :lol:
Stvarno me davno niko nista nije pitao s tim u vezi, osim sto sam par puta dobila nagovestaje u stilu "blago vama, nemate teret", sto mi je tek  :sissyfight:
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

Unabebili

i nas vise ne pitaju... ali ocekujem da pocnu da pitaju kad ce unuci  :rofl:
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

moma

Kad ce prvo, kad ce drugo, pa onda izgube strpljenje i pitaju konkretno: kad ce sin? :D

Pepi

Joj, moju blesavu bivšu koleginicu, posle 2 ćerke, stalno zapitkivali kad će sin, a ona uzvraćala: što, da se ne prijavljuješ da ga praviš?  :rofl:

MissL

:nesvest: no comment :lol:

una :lol:
Stiv 24.11.2003.

Ucinilo mi se da cu da prestanem da pusim :D

monochrome

iju pepi :blink:

a nama su neke indijke komentarisale stelku, bas, bas glasno...da cujemo, jel...kao, kakvo je divno azijsko dete, a mi od sve dece na svetu morali bas njihovo da usvojimo, pa da je otrgnemo od njene kulture bla bla :crazy:

Lani

monochrome

a da su videle tatu, onda bi sigurno kinjile njega sto prizenio belkinju :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

rafa

10.12.2002.
19.05.2005.

there's no truth, only perception

Urbana

Quote from: Unabebili on June 16, 2014, 06:57:02 PM
e da, nervira me kad neko nekome upada u rec
ti obicno nikad ne slusaju sagovornika

nerviraju me zene koje se prostacki smeju, ako znate na sta mislim

nervira me stoka koja parkira auto tako da zauzme 2 parking mesta, umesto jednog
njima redovno podignem brisace  :D

Da ovo su tri stvari koje me bas uvek nerviraju. Prvi slucaj...izbegavam takve osobe, a nazalost ova druga dva jako je tesko izbeci.

Nervira me jedan novi kolega koji se smeje ko lud na barsno i svakome upada u diskusiju, na sve ima "opasku" kao razlog da se sam cereka, kao on je zabavan a sve nas uzasno nervira, jedan kolega mu bas ubacuje i kulturno stvlja do znanja da preteruje, ali ovaj ne konta.

Citam neke stvari, pa ovo na pr. sa Blue ... takve stvari sasece covek u startu ako mu smetaju....fino kazes "izvinite, ali ne praktikujem da mi dete jede van kuce" da ne kazem da mi je bas prostacki da mi detetu neko "mece" u ruke kobasicu :fool:

Quote from: martina on June 17, 2014, 02:59:15 AM
mislim da bi meni uglavnom zavisilo od toga koliko mi je dijete simpaticno
nekim ljudima kojesta oprastam, a nekima skoro nista... tatino dijete

E bas ovako.
Ne bojim se nacizma i terorizma imam strah o pomodarstva i primitivizma

Finalina

da zamislimo avionsku postavku i sve profile putnika, opet mislim da se presvlacenje bebe ili malenog deteta moze obaviti bez prevelike pompe cak i kada je to neuslovno uraditi u toaletu ili je guzva na sedistima ili bilo sta sto je mozda u toj situaciji presudno, ali tvrdim da pometnju, paniku i nervozu pravi onaj ko presvlaci dete, ako se razumemo ... edit : mislim tu i na sve ostalo, uključujući i smrad i obožavanje istog i svega sličnog na tu temu

stvar je pricno jednostavna - moze da se ocekuje od drugih da vode racuna o nama upravo onoliko koliko mi vodimo racuna o drugima  :innocent:

...i  ne podnosim roditeljsku sebicnost i nepristojnost da svoje roditeljstvo dele nasiroko i naokolo sa svima zato sto je to njima vazno, interesantno, lepo, slatko i sl...

Quote from: Blue on June 17, 2014, 11:11:11 AM
omg, al bih ja vas nevirala  :-[

i presvlacila sam dete u avionu nedavno na sedistima, jer su nam letovi bili povezani pa nismo stigli do toaleta, nismo imali vremena jer su nas prozivali (doduse nije bio pokakan ali mogao je biti...)...

juce se bacakao u hodniku zgrade i besno plakao, nije hteo da ide za mnom. ja ga pustila i otisla dalje, pa je komsinica otvorila vrata da vidi sta se dogadja, a on joj upao u stan i nije hteo da izadje  :girl_haha:

aha  :girl_haha: , ali nema veze  :kiss1:

Quote from: Glitter on June 17, 2014, 11:20:38 AM
ma bre blue, postoji toalet, ajde da sad ne idemo u zdravo i nezdravo i krsenje bebecih prava
:lol: