Bezlazlene stvari koje vas mnooogo nerviraju

Started by Deda, September 09, 2009, 12:51:13 PM

Previous topic - Next topic

Blue

glitt, pa ako je ona bukvalno gurala usranu pelenu trogodisnjaka pod nos bilo kome onda stvarno nemam za nju opravdanja. i to nema veze da li je neko platio kartu ili ne, jer to moze da radi bilo gde. ja takvo ponasanje jos nisam na srecu videla. mozda joj je to neki fetish  :lol:
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

Glitter

Ma meni je bila pos bosom jer sam sedela tacno ispred mesta zlocina :lol:

Finalina

e ovo mi je dalo divnu ideju za mozda jednu novu temu   :girl_haha:  "kako uspevate da iritirate druge ljude? ...slucajno ili namerno, sasvim je svejedno..."

kalimero

Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

monochrome

blue, slazem se i za obaranje sedala :good:
ma i za pricu...znas ono, kad bi neko da caska, a ti se kulturno povlacis, no vajde nema :girl_cray: :crycry:

zadnji put kad sam letila, jedna mi zena rekla da sam idiot :crazy: :lol:
smestali se u avion i ja pomerim njenu torbu, koju je upravo stavila u overhead lockers ( :-[), jer, em ju je okrenula nezgodno, em' sam ja trebala nesto stelki da dohvatim...ona vikne "idiot" :blink:
ja je totalno izignorisem, pomerim joj torbu jos jednom :turpija:, uzmem sta mi treba i sednem...stella pita, jel to ona tebi, ja glasno kazem "oh no, I think that lady must be talking to herself"
nije me vise prozivala, ali poenta...svakakvih ljudi ima i onda kad se raznorazni mi nadjemo na jednom letu, ajme nam se :lol: :lol: :lol:

monochrome

Quote from: Finalina on June 19, 2014, 02:45:22 PM
e ovo mi je dalo divnu ideju za mozda jednu novu temu   :girl_haha:  "kako uspevate da iritirate druge ljude? ...slucajno ili namerno, sasvim je svejedno..."

a u principu, iritira nas ono nesto sto kod drugih prepoznamo u sebi ;)

martina

Quote from: Blue on June 19, 2014, 02:26:11 PM
martina, bas si me iznenadila sto ne mozes da verujes da se slazes sa mnom.  :ces: i sto si zbog toga zabrinuta  :lol: jer ja se (u sebi) skoro uvek slazem sa time sto ti napises. tj. to sto napises mi je uvek nekako mudro.  :turpija:

uh, sad si me posramila  :-[

salim se blue, salim, nego po svemu sto pisemo ti i ja smo potpuno drugacije kao majke, vjerujem iz milion razloga, ti si boleciva, a ja bas i nisam ( bar kako ja nas dvije dozivljavam, jer cesto kad procitam nesto sto napises pomislim da meni to ne bi nikad tako palo na pamet... ne sto je dobro ili lose, nego drugi pristup)
nije da se ne slazemo, nego mislim da u mnogim stvarima imamo skroz razlicit pristup za isti cilj. a mislim da smo obe razumne i razumijemo da svako ima svoj nacin gledanja na stvari, tj da nismo iskljucive
eto ti mali pshycho analysis :)

ja
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

Finalina

Quote from: monochrome on June 19, 2014, 02:48:25 PM
a u principu, iritira nas ono nesto sto kod drugih prepoznamo u sebi ;)
a kako iritiras druge?

monochrome

Quote from: Finalina on June 19, 2014, 02:55:11 PM
a kako iritiras druge?

mislim da ih nikako ne iritiras, nego se oni nadju iziritirani tj. dozvole da se iziritiraju, ako ti mene moja ti sad ista razumes :lol: :lol: :lol:

martina

mono, pa ipak je komunikacija dvosmjerna ulica. pa ako primijetis da nekome nesto smeta, valjda je do tebe da korigujes svoje ponasanje, ukoliko je moguce?
mene najcesce i iritira bas to, kad se ljudi ponasaju ko da su sami na svijetu, bilo da voze auto, hodaju ulicom, rade posao....
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

monochrome

Quote from: martina on June 19, 2014, 03:00:42 PM
mono, pa ipak je komunikacija dvosmjerna ulica. pa ako primijetis da nekome nesto smeta, valjda je do tebe da korigujes svoje ponasanje, ukoliko je moguce?
mene najcesce i iritira bas to, kad se ljudi ponasaju ko da su sami na svijetu, bilo da voze auto, hodaju ulicom, rade posao....

ma jasno, jasno, nego ja malo filozofiram :turpija:
vi's da sam se raspisala ko manijak :lol: :lol: :lol:

monochrome

naravno da treba imati obzira, ali nemamo ni svi taj osecaj za obzir...neko u nekoj stvari, a kladim se da svi omanemo u necem...
nego, ponekad je zaista problem u tome kako se osecamo i kako nesto cujemo...znas ono...ja samo mogu bit' odgovoran za ono sto kazem, a ne i za ono sto ti cujes :girl_haha:

Blue

Quote from: martina on June 19, 2014, 02:54:36 PM
salim se blue, salim, nego po svemu sto pisemo ti i ja smo potpuno drugacije kao majke, vjerujem iz milion razloga, ti si boleciva, a ja bas i nisam

ja mislim da je taj razlicit pristup uglavnom uslovljen godinama (ja sam staramajka  :lol:) i brojem dece i time koliko se ko dobro snalazi u ulozi majke. valjda sam boleciva (ako uopste znam sta to znaci :ces:) i zbog toga sto radim od kada je malom 3,5 meseca, pa mi je nekako zao a i po karakteru sam uglavnom poprilicno blaga.

Blue

Finalina

Quote from: monochrome on June 19, 2014, 02:56:25 PM
mislim da ih nikako ne iritiras, nego se oni nadju iziritirani tj. dozvole da se iziritiraju, ako ti mene moja ti sad ista razumes :lol: :lol: :lol:
poenta pitanja je da li smo i koliko svesni iritantnosti koju proizvodimo ili izazivamo kod pojedinih ljudi ili u drustvu