Bezlazlene stvari koje vas mnooogo nerviraju

Started by Deda, September 09, 2009, 12:51:13 PM

Previous topic - Next topic

martina

mene obratno od une, sto sam starija, manje me stvari nervira

ali nekako kad me nesto nervira, istrese me iz gaca
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

kalimero

ja svasta primecujem i dosta stvari me nervira, doduse ne sitnica, al ja reagujem odmah i sve izbacim iz sebe pa delujem kao teska svadjalica a sustinski sam tolerantna ali preglasna :lol:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

MissL

Ja se truuuuudim da iskuliram sve, cist bezobrazluk ne mogu, iznervira me :innocent: Hvala Bogu pa me misljenje ljudi do kojih mi nije stalo ne zanima nimalo, tu bi mozda bilo situacija

Gledam sta sve moju sestru iznervira, pa ja bih do sada na njenom mestu zavrsila u instituciji :lol: Kasirka u Maxiju, neko u prevozu, vidi ovu iza i tako :lol: pa se onda dodatno iznervira dok prepricava :lol:

Mogle bi da predjemo na fraze koje nas nerviraju :lol:
Kod mene prvo mesto dele - opusti se (u bilo kom odnosu i situaciji) i stojim iza svoje greske
Stiv 24.11.2003.

Ucinilo mi se da cu da prestanem da pusim :D

Vila

Jao, ja levoruka sam ceo život stresirala majku kad sečem makazama :lol:
A i tata je levoruk, trebalo je da se navikne :rofl:
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

Glitter

Moje dete levoruko ja ne primecujem to sa nozem i makazama
Ni kod njega ni kod stiva, obojixa levoruki, kapiram da kako god da koriste alatke to je najbolje sto mogu jer je svet oko nas ipak prilagodjen desnorukima

MissL

Jaoj zaboravila sam kad sam videla AnKu na letovanju sa nozem u levoj i hlebom (bese hleb, ili je mozda ljustila krastavac...)
No to su biiiili vrrrrlo dobri sendvici :girl_in_love:
Stiv 24.11.2003.

Ucinilo mi se da cu da prestanem da pusim :D

Lani

Moja najbolja drugarica je levoruka ali ne mogu da se setim kad je poslednji put nešto sekla u mom prisustvu. Uvaliču joj neki nož kad dođe sledeći put kod mene.  :lol:

martina

moj martin je ljevoruk, al ja to uopste me primjecujem

sto se tice fraza i savjeta, najgore mi je ono: think happy thoughts i ostala slicna sranja. opusti se isto

nasi prijatelji koji imaju one kuce u lake placid imaju zenu koja tamo cisti i sprema te kuce, a iz plava je rodom, ona kaze: nemoj se stresat'  :D  to nam je sad omiljena zajebancija
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

kalimero

ja ne podnosim "drzi se" i " moglo je i gore", mada kapiram da ih ljudi kazu iz najbolje namere :)
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Lani

Mene nervira kad mi neko kaže - ne znam šta da ti kažem.
Uvek se ugrizem za jezik da ne odgovorim - pa ćuti onda, kad ne znaš.  :lol:

martina

haha, ja cesto kazem to na engleskom  :rofl:

jako me nervira kad se kanadjani ( ali ne dobri prijatelji, to je drugo) raspituju tacno sta se desilo s mojom familijom u ratu... onda kad im kazem unezgode se
nasla sam vec milion nacina da to kazem sto bezbolnije, i na kraju se iznerviram sto se ja sekiram kako ce njih to da pogodi kad cuju.. i onda moram da izdrzavam njihovu zaprepascenost... a pitaju samo da nesto kazu

sad sam se toliko uvjezbala da cim osjetim da krece u tom pravcu prica, skrecem je...

i jos me nervira kad neko od "nasih" krene u sitna crijevca nekome ko je ocito pitao iz kurtoazije, da objasnjava "situaciju kod nas". i kako su bas njegovi u pravu.
a nerviraju me i ti sto pitaju iz kurtoazije takve stvari... ima brate boljih tema za takve razgovore ( recimo cijene osiguranja za auta)

kako ono kaze rsumovic
Gnjavi me medved
jer hoce meda
gnjavi me pcela
jer mu ga ne da.

:D
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:

Unabebili

Quote from: martina on June 18, 2014, 03:51:34 PM
haha, ja cesto kazem to na engleskom  :rofl:

jako me nervira kad se kanadjani ( ali ne dobri prijatelji, to je drugo) raspituju tacno sta se desilo s mojom familijom u ratu... onda kad im kazem unezgode se
nasla sam vec milion nacina da to kazem sto bezbolnije, i na kraju se iznerviram sto se ja sekiram kako ce njih to da pogodi kad cuju.. i onda moram da izdrzavam njihovu zaprepascenost... a pitaju samo da nesto kazu

sad sam se toliko uvjezbala da cim osjetim da krece u tom pravcu prica, skrecem je...

i jos me nervira kad neko od "nasih" krene u sitna crijevca nekome ko je ocito pitao iz kurtoazije, da objasnjava "situaciju kod nas". i kako su bas njegovi u pravu.
a nerviraju me i ti sto pitaju iz kurtoazije takve stvari... ima brate boljih tema za takve razgovore ( recimo cijene osiguranja za auta)

kako ono kaze rsumovic
Gnjavi me medved
jer hoce meda
gnjavi me pcela
jer mu ga ne da.

:D

mislila sam da je bespotrebna radoznalost i nemanje osecaja za meru samo balkanskii specijalitet  :girl_sad:

mene nervira kad nas pitaju:

- a sto vas dvoje nemate zajednicku decu?

ili

- jeste isli na vantelesnu, koliko puta? ...i nista, a?

to obavezno pitaju pred debelim, kao da mu vec nije dovoljno muka sto je tako ispalo  :shout:

i redovno zacine sa:

- e steta, ti bi bila savrsena majka

ovaj se svaki put sneveseli , ko govno u cosku  :girl_cray:

ja to nikad nisam nikog pitala, ni pre ovog naseg iskustva,
to je bas jedna licna i vrlo osetljiva tema (bas kao i ovo martinino)

Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

Lani

Jao meni je to ispitivanje oko imanja/nemanja dece, kad će prvo, kad će drugo i sl. vrhunac bezobrazluka i bezobzirnosti. Ni najbliskije sebi nisam nikad pitala kad planiraju da proširuju porodicu.

Pepi

A jos kad tamo neke  komentarisu kad vide dasu: pa izgleda prirodno   :crazy: misle da je zacet vestackom oplodnjom, pa bi trebao da bude vestacki  :crazy:
Dodje mi da im objasnim kako je zacet  :D

Lani