Masina za pranje sudova...sta je sve potrebno?

Started by Iva, September 24, 2009, 06:20:40 PM

Previous topic - Next topic

martina

e vidjeh i ja ovo neki dan, i mislila da okacim, al smetnula... no comment
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

emge

liči na kuvanje u tegli :lol:

mislim se da probam da stavim večeras jaje, da vidim da li će da se skuva :)

prevodilica

Quote from: emge on August 29, 2013, 02:51:33 PM
liči na kuvanje u tegli :lol:

mislim se da probam da stavim večeras jaje, da vidim da li će da se skuva :)

i mene je odmah podsetilo na to i na tzv. kompot koji pravi moja svekrva, odnosno na pasterizaciju u tegli voća ili povrća, svejedno

AnaK

Hajde, pa javi  :clap: Meni je ideja poootpuno neobična, i ne znam kako se neko toga setio :lol: ali mi je generalno veoma zanimljiva  :-[
Janko 23.7.2002.

Margarita

ja bih mogla da ubacim tegle, ali bez prljavih sudova :lol:

AnaK

Ja bih mogla i sudove, kad sam sigurna da tegle dobro dihtuju.
Janko 23.7.2002.

gasha

Katarina  24.10.2002.
Dusan 18.05.2004.

moma

Quote from: Gost51 on July 14, 2011, 09:02:27 AM
posto sam renoviranje kuhinje i masinu za sudove odlozila na jesen
kad izadjemo iz ljetnog minusa :D
imam vremena da sve lijepo ponovo procitam
omg
ja svake dvije godine ovako :(
:rofl:

Dacko

I mi je već godinama kao kupujemo, pa ništa - taman se rešimo za model, čujemo nešto nepovoljno o njemu, taman smislimo gde ćemo je, iskrsne bitan razlog zašto ne može baš tu. Uh.

anelore

Ja stvarno ne znam sta toliko lose moze toliko dugo da se prica i pronalazi o masinama za sudove, majke mi.
Evo Dacko, nasa porodicna dinamika se drasticno promenila nabolje otkad ne moramo da peremo brdo sudova posle svakog rucka. Nasa masina je Whirlpool, uz njihove sam dobila preporuku i za Candy masine za sudove, i to od iskusnog prodavca bele tehnike.
A meni je jedan od kljucnih razloga za renoviranje kuhinje bilo ubacivanje masine za sudove, a ako sam ja mogla da u svom budzaku od kuhinje nadjem mesto za masinu za sudove uverena sam da mozete i vi. Za ilustraciju pogledati moju temu "Moja nova kuhinja, 90% gotova" u Radionici.

Dacko

E da, ali kod nas sudove ne perem ja, inače bi se verovatno brže premostile sitne prepreke.  ;)
U kuhinji definitivno nemamo mesta, nego je moramo ubaciti u kupatilo i to uz neke intervencije, a na samu pomisao o majstorima u kući muž mi se sav ospe... i tako, izgleda da mu je lakše da traži razloge protiv mašine i sam radi njen posao. Doduše, pošto je brz i iskusan, a mi i ne prljamo previše sudova, na to mu ode petnaestak minuta svakog dana. Možda nam se mašina stvarno i ne bi isplatila...  :lol:

anelore

I moj muz je tako mislio dok ga nisam ubedila u suprotno - naime, on je bio moja masina za sudove 90% vremena.
Ja majstore u kuci nisam imala samo prosle godine, o blazenog li leta.

Dacko

I ovaj moj je navodno ubeđen, ali očito pruža pasivni otpor.   :wall:

AnaK

Pa dobro, ako ih pere, tebi praktično svejedno pere ih li on ili mašina. :friends:
Janko 23.7.2002.