Masina za pranje sudova...sta je sve potrebno?

Started by Iva, September 24, 2009, 06:20:40 PM

Previous topic - Next topic

Saska

Super, Dacko. Jel onu Bosch uzeo sto si mu rekla?

Dacko

Da, da, pa on je toliko dugo čekao da donesem odluku umesto njega, taman posla da sad nešto promeni pa da on posle bude odgovoran ako se loše pokaže. Kao da to ionako nije stvar sreće.  I tako sam juče na osnovu net informacija i trenutnih akcija u trgovinama suzila izbor na dva modela i poslala ga u Bošov servis da se raspita na koju su dosad imali manje pritužbi, pa pošto su se oni iznenadili za jednu od njih otkud je toliko snižena, jer je kao dobra i spada u višu kategoriju, nismo se više ni premišljali.

Saska

Super je Bosch, nama je vec druga njihova, ukupno više od 10 godina. Prvu smo zamenili jer nam je trebala veća.

Glitter

ja sam bila prezadovoljna sa Gorenjem i bez obzira na velcinu porodice, velika je zakon

srecno sa masinom i neka vas lepo sluzi, to je najvernija drugarica  :girl_in_love:

Deda

Moja midea (sto je donja srednja klasa) radi odlicno, jedino je jednom prilikom zarivbala jer nisam godinama stavljala ni so ni sjaj, kriza  :D
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Glitter

ja u ovu moju sada stavljam samo tablete za pranje i jednom mesecno je operem na prazno sa onim tabletama za njeno zadovoljstvo :D

Deda

Ne znam kakva vam je voda tamo, ovde je puna kamenca i greota je ne stavkjati so ,nije ni skupa.
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Glitter

voda je ok, nije tvrda kao tamo, cak i posle rucnog pranja casa bez brisanja, nema belih tragova uopste
jel to pokazatelj bese :think:

emge

Bosh su najtiše. Znam da na poslu nikad nisam znala da li radi.

Zumbulica

Quote from: emge on April 05, 2015, 08:21:14 AM
Bosh su najtiše. Znam da na poslu nikad nisam znala da li radi.
E onda ovo pamtim za sledecu  :lol: Nasa Indesit je bucna i posto su joj dugmici na vratima cesto se ukvase pa pobrljavi ili ne radi dok se ne osuse. Jednom mesecno je ukljucim na prazno sa obicnim limuntusom. A tablete vec par puta kupujem u DM, neverovatno su jeftine, 400 i nesto din, 70 kom, a odlicne.
....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

Lani

Dacko  :clap:
Ja kupujem ili one Fairy tablete u kesici ili neke DM Evolution.

Glitter

Quote from: Lani on April 05, 2015, 10:39:23 AM
Dacko  :clap:
Ja kupujem ili one Fairy tablete u kesici ili neke DM Evolution.
ove dve su vrh vrhova

Finalina

te niikada nisam probala... koristim calgonit ili somat ( sa zutom tackom)

Dacko

Ne smem da se radujem dok ne osvane taj četvrtak kad mašina stigne u radnju, pa bude sve u redu, pa se preseli u našu kuću, pa odstoji neko vreme u hodniku dok neki majstor ne dođe da zameni šta već treba od postojećih delova u kuhinji da bi se mašina priključila na slavinu i odvod vode. Ljudi iz ovlašćenog servisa to uopšte ne rade, oni samo za 1500 dinara dođu da puste mašinu prvi put u pogon, pogledaju je li sve u redu i objasne kako se koristi. Nešto se mislim da ih i ne zovemo osim ako je to obavezan uslov da bi važila garancija, jer stvarno umem i sama da iščitam i protumačim uputstvo.

Finalina

dobro je da povezu radnici iz radnje bas radi garancije i servisa...pripremite sve u kuhinji pa kada dodje masina neka je odmah povezu