Masina za pranje sudova...sta je sve potrebno?

Started by Iva, September 24, 2009, 06:20:40 PM

Previous topic - Next topic

Deda

Imam extra majstora za bosh masine  :lol: Ne znam sto sam vam ovo rekla, zlu ne trebalo
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Dacko

Mašina je definitivno, izvesno, nepozivo kupljena!  :kolo1: I to sa dodatnim popustom od 10 posto koji su nešto sad smislili, tako da smo prošli relativno povoljno. Novu ukućanku nam isporučuju u utorak, a koliko će proći dok ne počnemo da se stvarno družimo u kuhinji, ne bih smela da prognoziram... ali ću vas redovno obaveštavati kako napredujemo u navatavanju majstora za promenu slavine i sifona u kuhinji. Nije ni to lako, jedan živi čak u susednoj ulici.:lol:

linga

Super!
Mi smo (konačno!) prekjuče i juče išli da kupimo, neka ariston koju smo hteli nemaju imaju samo izložene, gorenje mi se ne dopada jer su one sive samo prefarbane u stvari, i onda nam žena reče da će Bosch danas i sutra biti na popustu, pa idemo danas da vidimo. Inače ih nisam ni razmatrala, znam da su najbolje, ali su mnogo skupe.
Dacko da te duže služi, tj muža  :rofl:

kalimero

Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

linga

Nema  :clap: dok ne bude montirana, u mojoj kući  :rofl:

Dacko

Greška, htedoh Lingi na PP napišem detalje o modelu i ceni, pošto mi se čini da nije skuplja od Aristonovih, pa sam to zalepila ovde. :crazy:

Deda

Dacko, mrtva si kokoska, u sledecem dajdz.si u prvoj recenici sa punom cifrom masine  :lol:
E pa ili prezime ili masina , biraj  :lol:
:kiss1:

Dacko

Pazi kad sam znala da neću uspeti da editujem post pre nego što neko pročita.  :lol:

Deda

Quote from: Dacko on April 10, 2015, 04:15:25 PM
Greška, htedoh Lingi na PP napišem detalje o modelu i ceni, pošto mi se čini da nije skuplja od Aristonovih, pa sam to zalepila ovde. :crazy:
Ali ja videla  :girl_haha:

Glitter

Finalina

linga

:lol:
Sreća pa je o mašini a ne neko žuganje

Dacko

Quote from: Finalina on April 10, 2015, 06:26:19 PM
masina za sudove kao teska konspiracija  :girl_haha:
Tajanstvenošću do dajdžesta, to je moj novi moto!  :girl_haha: