Masina za pranje sudova...sta je sve potrebno?

Started by Iva, September 24, 2009, 06:20:40 PM

Previous topic - Next topic

Glitter

Quote from: Dacko on April 10, 2015, 07:10:53 PM
Tajanstvenošću do dajdžesta, to je moj novi moto!  :girl_haha:
ma ti bi u dajdzest na mala vrata :lol: a znas i sama da najbrzi put je onaj kupaci na plazi

Xe

MM se raduje mašini na Dacko MM  :lol: :lol:
S porukom da oni najbolje znaju kako se mašina održava, i kako se ređaju sudovi da ne bude mrlja, fleka, neopranih delova ti tako  :turpija:
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

Dacko

Potpuno uvažavam muško znanje u svakom segmentu domaćinstva i spremna sam da mu se divim izdaleka i bez petljanja. :girl_haha:

Dacko

Eno je u kuhinji, instalirana, bućka! :sreca:
Zamolila sam muža da narednih nekoliko dana sam sebi ponavlja: 'Ovo sam mogao još pre tri godine da uradim', pošto mene mrzi i imam druga posla, a i suviše sam srećna što je napokon to rešeno. :clap:

disco2000

AnaK

E sad neka smisli št aće s osvojenim vremenom  :girl_in_love: :clap: :clap: :clap:
Janko 23.7.2002.

Dacko

Prvih dana će verovatno raščišćavati lom koji je sad napravljen, studirati uputstvo i povremeno je milovati dok niko ne gleda, ali posle će sigurno smisliti nešto zanimljivije, ili će mu već smisliti neko drugi. :girl_haha:

Lani

kalimero

Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

NenaS

Aleksandra   14.09. '87.
Jovana         29.12. '90.
Kristina        14.01. '97.

Jasenko        23.10. '95.
Nikola           01.11. '97.

linga

Super Dacko  :clap:
Ja sam oduševljena našom novom drugaricom, ali najsmešniji je mm koji stalno ponacvlja kako je super, a ja sam uvek prala sudove  :lol:

Margarita

Linga, mozda sad I tm ima neke planove kako da utrosite vreme :zlocka:

emge

Dacko

Mislim da ne, mi smo uzeli Bošovu za 12 kompleta, a Linga je planirala neku drugu od 9.
Inače, baš sam zadovoljna - pre svega time što mužu ruke izgledaju mnogo bolje otkako ih više ne gura u vodu, što ima više slobodnog vremena za smislenije aktivnosti, ali i time kako mašina pere.
Uzeli smo DM-ove tablete i sjaj, ispostavilo se da je sjaj podešen na 1 sasvim dovoljan da ne bude nikakvih mrljica na čašama i escajgu, šerpe su uvek lepo oprane, jedino me još kopka koliki će biti račun za struju, mada se kao trudimo da je uključujemo kad je jeftina struja, što je kod nas od 9 ujutru do 5 po podne, ali smo je kao ovce prva dva-tri dana uključivali noću po sistemu 'kud svi Turci'.  :lol: :crazy:

Glitter

ne znam kako ste do sada prali sudove (protocni bojler, topla voda iz velikog bojlera ili hladnom vodom), ali ja sam sa protocnog bojlera presla na masinu za sudove i racun se doveo u normalu (smanjio se - ne znam koliko stvarno davno bese)