Main Menu

Low-cost

Started by Elanor, October 12, 2009, 02:11:44 PM

Previous topic - Next topic

stacka

Why oh why Solun i Bukurest a ne Budimpesta npr. :crycry:
Paphos, Kipar, septembar/oktobar :girl_cray:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

rafa

Quote from: maripoza on March 11, 2010, 07:13:52 PM
Pa tako mi svejedno jel letim za Larnaku ili Paphos kad moram da se prebacim do Soluna ili Bukuresta. :lol:
Mislim, ja kad stignem do Soluna odavde, mogu slobodno da racunam da sam vec na Kipru - stizem stopom, u stopiranju po Grckoj sam se izvestila jos davno.  :turpija:   :lol:

Duso moja, jel znas ti gde smo mi na karti?  :lol:
Bliski istok bre.  :crycry:

stacka  :clap: :bighug:

ali imaju sasvim pristojne destinacije i super cene iz bukuresta i jos nekih rumunskih aerodroma (za koje ja ne znam gde su) za razne krajeve evrope  :clap:
10.12.2002.
19.05.2005.

there's no truth, only perception

maripoza

Ama, znam, Rafa, ali zivotni san mi je da jednom, umesto auta, ustopiram neki brodic.   :girl_in_love:    :girl_haha:
Old enough to know better, but too young to care.

Lani

Quote from: stacka on March 11, 2010, 07:17:58 PM
Why oh why Solun i Bukurest a ne Budimpesta npr. :crycry:
Paphos, Kipar, septembar/oktobar :girl_cray:

Ja nikad ne bih išla avionom do Budimpešte.
Kolima treba 4 sata (ako ne zaglaviš na granici), a toliko ti sigurno i avionom treba... dođeš sat i po ranije, let traje oko sat npr. posle dok prođeš kontrole, uzmeš prtljag i ispetljaš se sa aerodroma i sl. opet si na skoro 4 sata.

stacka

Ne bismo ni mi avionom, mini busom bi isli do tamo. A do Bukuresta je to malo teze :crycry:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Kafica

Prvo da vas grdim što ste me zarazile :lol: :kiss1:

Drugo, da prijavim i ovu low-cost (uspela sam preko nje da nađem Bg-Tenerife, napr, sa presedanjma i 10h puta, ali najjeftinije)

http://www.govolo.com/
Ana 25.10.2004.
Zakon o održanju energije :girl_smile:

Elanor

hint: nekad ne treba gledati samo low-cost kompanije. postoje agencije koje prodaju i svoja mesta u charterima, to moze da bude puno jeftinije.
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

lilit_depp

Quote from: Lani on March 12, 2010, 07:56:19 AM
Ja nikad ne bih išla avionom do Budimpešte.
Kolima treba 4 sata (ako ne zaglaviš na granici), a toliko ti sigurno i avionom treba... dođeš sat i po ranije, let traje oko sat npr. posle dok prođeš kontrole, uzmeš prtljag i ispetljaš se sa aerodroma i sl. opet si na skoro 4 sata.

Al ako te saceka 5 ili 7 sati na Horgosu (sto se desava u vreme raznoraznih praznika ili raspusta) tad je avion za Budapest, super stvar (MM jednom putovao 15h Bec-Beograd).

Btw, moja mama se navukla na avion i nema sanse da putuje icim drugim.  :crycry:  :lol: Izadje iz svog stana malo posle 14h, a kod mene u stanu je vec u 17:30.
L, L, K

aleks

to mi je zivotni san :crycry: :crycry:

pa vama super dodje ovaj niki. Ali i Austrian Airlines ima cesto fine cene, evo moja kuma kupila 58 evra Bgd-Bec povratna.
Obavesti mamu  :girl_haha:
Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010

maripoza

Quote from: Lilit_Depp on March 12, 2010, 02:07:58 PM
Btw, moja mama se navukla na avion i nema sanse da putuje icim drugim.  :crycry:  :lol:
A bas se tesko navuci, je l' da?  :turpija:   :lol:
Ja se ponovo vratila u formu po tom pitanju i vec posle prvog leta  (genitiv od "let" :D ) mi postalo nezamislivo da se klackam busom satima.  :girl_haha:
Old enough to know better, but too young to care.

lilit_depp

Quote from: aleksandra-l on March 12, 2010, 03:00:29 PM

pa vama super dodje ovaj niki. Ali i Austrian Airlines ima cesto fine cene, evo moja kuma kupila 58 evra Bgd-Bec povratna.
Obavesti mamu  :girl_haha:

Ma Niki je obicno skuplji od Austriana (bar ono sto sam gledala ili je tu negde), a Austrian ima 5 letova dnevno. Prosecno, povratna je oko 100 evra, ako kupis 2 nedelje unapred (i hvatas vikend).

Juce sam je nagovarala da dodje, karta mogla da se nadje za 98 evra (juce za danas), ali nije se dala.  :crycry:
L, L, K

lilit_depp

Quote from: maripoza on March 12, 2010, 05:26:43 PM
A bas se tesko navuci, je l' da?  :turpija:   :lol:
Ja se ponovo vratila u formu po tom pitanju i vec posle prvog leta  (genitiv od "let" :D ) mi postalo nezamislivo da se klackam busom satima.  :girl_haha:

Joj da znas. Al bih se rado klackala avionom 8 sati do NYC.  :rofl:
L, L, K

Elanor

ma dajte, iz beograda za bec ima 5 letova dnevno. pa i moraju svi da budu low-cost.
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

lilit_depp

Quote from: Elanor on March 12, 2010, 05:52:05 PM
ma dajte, iz beograda za bec ima 5 letova dnevno. pa i moraju svi da budu low-cost.

Ma tih 5 je samo Austrian + Jat. Plus ima i NIKI. Jedan ili dva, nisam sigurna.
U svakom slucaju, ne zalim se.  :rofl:
L, L, K

Nanny Ogg

5 dnevno?!  :blink:

%^%*$ ti provinciju, gde ja zivim  :blink:

Ajte zene, ne dram'te