Main Menu

Low-cost

Started by Elanor, October 12, 2009, 02:11:44 PM

Previous topic - Next topic

Elanor

ne znam, stvarno. meni nije logicno.
mm-u su cesto na poslu kupovali po dve umesto jedne povratne karte, tako je bilo jeftinije. istina, on bi onda uvek iskoristio odlaznu, ali ne povratnu kartu.
obavezno napisi sta su ti rekli u jatu, bas me zanima.
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

Blue

Quote from: Sorciere on February 06, 2011, 12:51:01 PM
Da li neko zna ili je imao licno iskustvo i sta se desava ako se ne iskoristi dolazna avio karta? Da li vazi povratna?

ja koliko znam, oduvek je bilo da putovanje mora da bude otpoceto, da bi povratni pravac vazio. u protivnom, propada cela karta. makar je to vazilo za linije kojima sam ja letela. :think:
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

emge

Pogledajte ovaj site: http://www.wanderfly.com/
Baš mi izgleda interesantno :)

Sorciere

Quote from: Blue on February 06, 2011, 05:54:32 PM
ja koliko znam, oduvek je bilo da putovanje mora da bude otpoceto, da bi povratni pravac vazio. u protivnom, propada cela karta. makar je to vazilo za linije kojima sam ja letela. :think:
Blue, hvala ti na odgovoru...

Moja logika je bila da nema veze sto nije iskoriscena karta ako je vec placena... Ocigledno pogresno... Plus sto je meni bilo svejedno da li sam kupila u jednom pravcu ili povratnu, jer je cena ista - 130 evra. Jedino sto ne mogu on-line da kupim kartu samo za dete... Zato sam se i odlucila da kupim povratnu, koja je vezana za kartu moje sestre a da iskoristimo povratak... Videcu sta ce da kazu ovi u JAT-u. Srecom pa ima dovoljno vremena za manevar, samo da mi oni ostave i prostor!   :nokti2:
Nina 23.04.2006.

Blue

Sorciere, drzim palceve da ipak nekako uspe. Javi sta je bilo.

Znam da u JAT-u moze da se pomeri datum karte (ako je to pre datuma odlaska) za recimo 50-ak EUR, tako da ako ispadne da ne mozete da koristite samo povratak, mozda cete na taj nacin uspeti da cela karta ne propadne. Mada to sve zavisi od tarife (u promocijama nekada nije slucaj).

rafa

Sorciere, jel ima novosti?

Ja da izrazim svoje odusevljenje sto Ryan Air osim Brisela i Kosta Brave, 'vozi' odavde i za Bolonju i Dizeldorf.  :clap: :clap:

Mislim, u poslednje vreme toliko putujem da mi je ova informacija od zivotne vaznosti  :rofl:, ali nikad se ne zna.  :turpija:
10.12.2002.
19.05.2005.

there's no truth, only perception

Elanor

a sto te odusevljava taj diseldorf? mislim, isto ti, ako hoces tamo sletis u charleroi pa te ja vozim :kiss1:
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

Sorciere

Quote from: rafa on February 25, 2011, 08:47:13 AM
Sorciere, jel ima novosti?

Ima! Tacno je da ne moze da se koristi povratna karta ako se ne iskoristi dolazna. U nasem slucaju su nam ponistili - otkazali dolaznu, a ostala je vazeca povratna. Odradili su to veoma profesionalno i u roku od 24h (cekao se potpis sefa za promenu).
Nina 23.04.2006.

Blue

Sorciere

Quote from: Blue on February 25, 2011, 10:26:50 PM
Bravo za JAT  :clap:
Stvarno su me pozitivno iznenadili! Bili su i profesionalni i auzrni i ljubazni!  :clap:
Nina 23.04.2006.

rafa

Quote from: Elanor on February 25, 2011, 07:57:12 PM
a sto te odusevljava taj diseldorf? mislim, isto ti, ako hoces tamo sletis u charleroi pa te ja vozim :kiss1:

Ne odusevljava me DIzeldorf, nego Bolonja.  ;)
A Dizeldorf me odusevljava samo sa aspekta sto iz njega mozes svuda okolo, i sto mi je pre par meseci bilo nezamislivo da sa Kipra negde mogu da odem za te novce.
10.12.2002.
19.05.2005.

Unabebili

nisam upratila, molim dame koje se razumeju i znaju:
ima li neki low cost let Bg- Kipar?

Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

Nanny Ogg

Low-cost kao takav nema, ne samo iz Bg nego nigde iz okruzenja
Ima (relativno) jeftinih letova iz Madjarske, kompanija Malev, a i Jat se ponekad smiluje da spusti cene. Ima i iz Soluna, al do Soluna sto somuna...

Ajte zene, ne dram'te

rafa

Una, tek sad sam videla pitanje.  :kiss1:

Low costova najvise za Englesku i Rumuniju.

Ryan air leti za Bolognu, Dizeldorf, Brisel i Barcelonu (gironu).
Wizair mislim samo u Rumuniju opet.

Ako imas kako do Soluna, pa onda Aegeanom ovde, koji rezervisan nekoliko meseci unapred moze da se nadje za pristojno male (ali ne i low cost) novce.

http://el.aegeanair.com/

:kiss1:
10.12.2002.
19.05.2005.

Unabebili

Rafice, ja mislila da ima neki direktan do bg-a
ovo mi je malko komlikovano, iz vise razloga
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/