Akcija protiv kompjuterskog ulepšavanja ljudi

Started by Manfred, November 04, 2009, 02:38:19 AM

Previous topic - Next topic

martina

mm ne da ljude pravi mrsavijim, nego ih brise :D

sad ove slike s odmora, neka mjesta su imala malo previse ljudi, pa je morao da ih brise
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

Zumbulica

....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

Glitter

jeste moguce sto da nije

made sad vidim sta radi JLH u stiklama na teniskom terenu :lol:

MissL

Stiv 24.11.2003.

Ucinilo mi se da cu da prestanem da pusim :D

Lani

Ma kakva je ono poslednja slika?  :lol: Kolki struk tolki kuk.  :rofl:

Glitter

Quote from: Lani on November 13, 2014, 09:57:09 AM
Ma kakva je ono poslednja slika?  :lol: Kolki struk tolki kuk.  :rofl:
stvarno je chunky monkey  :rofl:

AnaK

Ja verujem da su ove slike i sa razmakom od neku godinu, ne baš u 'realnom' vremenu.
Janko 23.7.2002.

Lani

Naravno, nego uvek mi bude zanimljivo kad vidim da su i one u RL opterećene celulitom, sisićima koji ne prskose sili gravitacije i sl.

Zumbulica

Quote from: AnaK on November 13, 2014, 10:26:18 AM
Ja verujem da su ove slike i sa razmakom od neku godinu, ne baš u 'realnom' vremenu.
I ja, uhvatili su ih kad nisu bile u top formi. Ali opet.

Zumbulica

Meni je uvek najveci problem imperativ savrsenstva koji se namece i forsira masnim lazima na sve strane. Mislim, ne nama, nego ovim nasim devojcicama  :crazy:

MissL

Meni ovo deluje kao kombinacije lose koze i celulita, pre bih rekla da su ih uhvaliti kad jednostavno nisu bile obucene
Stiv 24.11.2003.

Ucinilo mi se da cu da prestanem da pusim :D

AnaK

Celulit  je jedino što me čudi, jer on baš može da se drži pod kontrolom redovnim masažama, koje one imaju i vremena i sredstava da priušte. Ali verovatno im je potrebno da se povremeno odmore od režima, vežbanja, svega. :girl_sigh:
Janko 23.7.2002.

linga

Ališa Kiz definitivno nije slikana u istom periodu, Keli bruk samo je napravila čudnu pozu, a ova poslednja je užasno gradjena samo je to na prvoj fotki zamaskirano.
A oni svi imaju plus i minus faze kao i mi uostalom, pa faze kad se opuste i faze kad imaju koncert/premijeru šta god, kad se ubijaju od treniranja, plus tretmana i sl.

Ne znam, ja sam leto kratko vreme isla na anticelulit i limfnu drenazu, plus se hranila dijetalno, moje telo je izgledalo mnogo bolje nego na primer sada, kada imam 2 kg vise nego tad. Prvo nisam zadržavala tecnost uopste, koza mi je bila svilenkasta i meka, celulit vidno smanjen. Ako obicna masaza ima takav efekat, mogu mislit kako oni mogu da se brzo namontiraju uz sve sto im je dostupno. Plus naravno,  na kraju fotosop  :D

monochrome

Lani