Naša iskustva sa novim gripom

Started by senka, November 15, 2009, 03:23:32 PM

Previous topic - Next topic

Masha

I ja da zapljunem vanju. Dr nam je napomenula da je mozda svinjski, rekla je da posle 3.dana temp damo hemomicin, zbog toga sto se ovaj grip komplikuje cesce u upalu pluca i bronhitise od ostalih.
Mene uopste nije strah, i iskreno sve mi se cini da oni ovako odokativnom metodom pojma nemaju jeste ili nije.
Kod nas se manifestuje visokom temp(oko 39) dva dana, nema stomacnih tegoba, povratio jednom, ali rekla bih da je bio izazvano sekretom. Krva slika potvrdjuje virusnu inf. A isto tako je bilo i u oktobru.

cici

nelly

Quote from: Masha on January 29, 2010, 09:33:27 PM
I ja da zapljunem vanju. Dr nam je napomenula da je mozda svinjski, rekla je da posle 3.dana temp damo hemomicin, zbog toga sto se ovaj grip komplikuje cesce u upalu pluca i bronhitise od ostalih.
Mene uopste nije strah, i iskreno sve mi se cini da oni ovako odokativnom metodom pojma nemaju jeste ili nije.
Kod nas se manifestuje visokom temp(oko 39) dva dana, nema stomacnih tegoba, povratio jednom, ali rekla bih da je bio izazvano sekretom. Krva slika potvrdjuje virusnu inf. A isto tako je bilo i u oktobru.
:bighug:
...okrenuću lice prema suncu i senke će ostati iza mene ...

AnaK

Janko 23.7.2002.

Finalina

stomak mu je kritican :(, a mene bas nesto steze po plucima :hm:

Dada

Milica 23.09.1995.
Djina 28.12.1996.
Jovan 29.08.2000.

stacka

Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Elanor

Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

stacka

Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

aleks

Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010

Deda

Pa da, sad ce da zobidje  :hm:.
Jadan, nije mu lako - mora da prica sta mu se kaze
Fina , Masho  :bighug:
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Finalina

test je 8000, necu ga raditi, mislim da nema svrhe

dete je bolje, miruje, samo stomak boli, temperatura je spala

Xe

:bighug: Da brzo prodje i da ne boli tiba.
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

Finalina

dobro mu je, nista mi nije jasno ... sada mu je pun nos, pecka ga guza od proliva, malo kaslje i ima slajma ..... dobice fluimucil i sve ostalo sta hoce ... nema temp

ja se osecam cudno, ali valjda nece ici na gore ... popila sam kalijum+magnezijum u prahu