Naša iskustva sa novim gripom

Started by senka, November 15, 2009, 03:23:32 PM

Previous topic - Next topic

zelena

Da ozdrave svi bolesni, a ove koje nije uhvatilo da zaobidje.  :stop:

bbb2909 , tek ovdje vidjeh da si i ti sa nama. E pa  :bighug:
Martin  17.04.2002.
Jana     10.08.2006.

Despina

:kiss1: za jelenu, senka nadam se da ce vas zaobici
A, L, S

Zumbulica

Hvala svima  :bighug:
Jelena je dva dana imala visoku temperaturu, treci dan uglavnom ne preko 38. Juce je bila bez temperature, ali danas ima ponovo do 37 sa 6.
Razbolele smo se i Ema i ja. Ja sam jedan dan imala oko 39, grozno sam se osecala, bolovi u kostima i misicima brrrrr. Danas sam vec bolje.
Ema isto prva dva dana konstantno oko 39, najvise 39 sa 8. Naizmenicno smo joj davali paracetamol i brufen na 4 sata, masirali alkoholom, tusirali, stavljali obloge od kukuruznog brasna i sirceta u carape. Mislim da smo samo sirupima skidali da bi temperatura prelazila i 40.
Dva puta je povracala. Dobila je Panklav od antibiotika. Danas je imala 38 najvise, super je, igra se i crta da nadoknadi propusteno.
Dosta je bolje, ali jos nije gotovo.
....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

AnaK

Janko 23.7.2002.

nelly

Quote from: Zumbulica on December 15, 2009, 05:08:14 PM
Jelena je dva dana imala visoku temperaturu, treci dan uglavnom ne preko 38. Juce je bila bez temperature, ali danas ima ponovo do 37 sa 6.
Razbolele smo se i Ema i ja. Ja sam jedan dan imala oko 39, grozno sam se osecala, bolovi u kostima i misicima brrrrr. Danas sam vec bolje.
Ema isto prva dva dana konstantno oko 39, najvise 39 sa 8. Naizmenicno smo joj davali paracetamol i brufen na 4 sata, masirali alkoholom, tusirali, stavljali obloge od kukuruznog brasna i sirceta u carape. Mislim da smo samo sirupima skidali da bi temperatura prelazila i 40.
Dva puta je povracala. Dobila je Panklav od antibiotika. Danas je imala 38 najvise, super je, igra se i crta da nadoknadi propusteno.
:kiss1: da što pre prodje
...okrenuću lice prema suncu i senke će ostati iza mene ...

Beatrix Kiddo

Balša  02.09.2002.
Varja  29.07.2004.
Uroš   07.05.2007.

daisy

:kiss1: Da nam sto pre ozdravite

I Luka je kao imao sinptome gripa i dali su mu da pije tamiflu, ali mu nisu radili testove :no:
Luka 30.11.2002.                                     
Mina 15.10.2003.
Lana 26.10.2008.      

bbb2909

Quote from: Zumbulica on December 15, 2009, 05:08:14 PM

Identicno je nama bilo...
Banetu je isto bio dan bez temp, pa opet jedan dan temp ali je nismo skidali,tj.nije bila visoka
Nama rekli grip... sta su vama rekli?
:innocent:

Zumbulica

:bighug:
I kod nas grip, ostace mala dilema koji, mada naglasavaju da pored H1N1 trenutno nema drugog izolovanog.
Jelena sada ima 37 sa 9, necemo skidati ako ne nastavi da raste. Ema i dalje neku nisku malo preko 37.
....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

Lani

bbb2909

I nama su rekli  da je jedino ovaj sad virus dominantan i da je potisnuo cak vecinu drugih virusa ne samo virus sezonske gripe.. i takodje je rekla Banetova doktorica da sad ni nije vreme nekog veceg obolevanja od sezonske gripe i da ce nam i ovaj grip postati sezonski iduce godine i da ce uci u sastav sezonske vakcine.. i kaze lepo zena.. taman ce do tad tu vakcinu malo doterati laicki receno                                                                                                                                                                               

Kafica

Ana 25.10.2004.
Zakon o održanju energije :girl_smile:

senka

M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

Finalina