Main Menu

Novogodištarije

Started by AnaK, November 23, 2009, 07:23:45 PM

Previous topic - Next topic

cici

Quote from: cici on December 03, 2009, 08:56:51 PM
Ne kupila sam u Michael's.
Sad sam gledala njihov sajt, prosto je neverovatno da nema.Možeš da poručiš odavde
http://www.stencilwarehouse.com/acatalog/Christmas_Stencils.html

Kafica

Šabloni i sprej :good:
Tnx za ideju :clap:

Lepa mi je i ova šarena zvezda :love32:
Ana 25.10.2004.
Zakon o održanju energije :girl_smile:

Deda

Quote from: Ira on December 03, 2009, 01:37:29 PM
Ma bjezi ti, kad si obecala da ces da banes  :D
:kiss1:
Pa da, idem da obidjem sestrica i eto nas kuc-kuc  :trepp:
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

jelenica

Sabloni su imali prosle godine da se kupe kod kineza (a gde drugo  :D )

janavi

Quote from: jelenica on December 04, 2009, 11:55:38 AM
Sabloni su imali prosle godine da se kupe kod kineza (a gde drugo  :D )

sad će AnaK sa izveštajem :girl_haha:
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

Beatrix Kiddo

Balša  02.09.2002.
Varja  29.07.2004.
Uroš   07.05.2007.

AnaK

Kad sam poslednji put bila kod kineza, još nisu bile počele novogodišnje sitnice. Ne znam kad ću  :crycry:
Janko 23.7.2002.

MissL

Quote from: Kafica on December 03, 2009, 10:39:31 PM
Šabloni i sprej :good:
taman posle ima sta da se radi do naredne NG, da se guli sprej  :lol:
ja se jedne godine zeznula, necu vise sto posto :lol: mozda samo jednu zvezdicu :lol:
Stiv 24.11.2003.

Ucinilo mi se da cu da prestanem da pusim :D

jelenica

Quote from: AnaK on December 04, 2009, 12:19:02 PM
Kad sam poslednji put bila kod kineza, još nisu bile počele novogodišnje sitnice. Ne znam kad ću  :crycry:

Sacekaj da se ja smislim pa zajedno  :turpija:

AnaK

E uz takav motiv, moraću da nađem vremena. Pa kako samu da te pustim, a dolaziš izdaleka  :turpija:
Janko 23.7.2002.

AnaK

Da vam kažem... U SuperVeru ima preslatkih stvarčica za ukrašavanje, prilično povoljno. Mislim da skoro sve košta 86 dinara - pakovanje od 40-50 onih dlakavih žica, u 5 boja, 10ak srca od filca, u raznim veličinama (najveće je veličine šake, npr), gomila malih zvezdica od filca u raznim bojama, mrdajuće oči, šljokice... Ima i šablona za sprej, oni su oko 110.

Janko 23.7.2002.

cici

To je baš povoljno.Hvala :flower:

Lani

Iči čemo  :girl_smile:
Ja sam danas bila u Uradi sam i onoj prodavnici pored. Prodavnica pored ima samo ukrase, venčiće, jelke a Uradi sam ima slatke stikere, nalepnice za prozore, poneki šablon, sve tako do 200 din. I imaju gomilu gomilu lampica, svih mogućih boja, veličina, cena, pa neke muzičke i tako...

jelenica

Quote from: AnaK on December 04, 2009, 08:06:25 PM
Da vam kažem... U SuperVeru ima preslatkih stvarčica za ukrašavanje, prilično povoljno. Mislim da skoro sve košta 86 dinara - pakovanje od 40-50 onih dlakavih žica, u 5 boja, 10ak srca od filca, u raznim veličinama (najveće je veličine šake, npr), gomila malih zvezdica od filca u raznim bojama, mrdajuće oči, šljokice... Ima i šablona za sprej, oni su oko 110.

O gde ja zivim  :crycry:

cici

U IDEI ima srebrne, crvene i zlatne trake.Širina 3 prsta, duga 2,4m košta 60 din.