Main Menu

Novogodištarije

Started by AnaK, November 23, 2009, 07:23:45 PM

Previous topic - Next topic

MissL

Stiv 24.11.2003.

Ucinilo mi se da cu da prestanem da pusim :D

AnaK

Mnogo volim takve likove, instant se normalnije osecam :lol:
I meni je Merkur delovao bas povoljno, za 1.350 din sam kupila preko 50 ukrasa. :girl_think:
Janko 23.7.2002.

Zumbulica

Joj, ta veca pakovanja nisam ni gledala, a neki pojedinacni su mi se ucinili skupi. U Home centru smo kupili neke mnogo slatke keramicke andjelcice po 99, i razna neka pakovanja po dva za 99 ....
....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

Unabebili

kupila sam paket belihkugli od stiropora  :-[

neslucene mogucnosti pruzaju, ukljucujuci i to da mogu ciodom da pricvrstim materijal na njih  :girl_haha:
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

Pepi

Unabebili

idvno je, pepi

ove kupice sam pre neki dan pronasla na pinterestu i izbalavila ekran  :girl_haha:
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

kalimero

jao, jes vala, kupice su  :balavi:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

cici

Quote from: Lani on December 15, 2014, 01:27:49 AM
Zumbi, meni Merkur nije uopšte skup a kamoli dosta skup. Mislim da su iznosi od 600-800 din. za 20, 30 pa i 40 ukrasa u pojedinim pakovanjima sasvim OK. U Home centru ove zime nisam bila, pa ne mogu da poredim ni cene ni izbor.

Inače, večeras sam na TLC-u nalatela na emisiju o ženi koja ima 168 jelki, što u kući, što oko kuće (sve su veštačke i naravno ima i one minijaturne i one od po 2 m), 50.000 ukrasa, 100.000 lampica.  :lol: Zimi, dok su im okićene jelke, isključuju grejanje jer se kuvaju unutra od grejanja tih silnih lampica.  :rofl:
Tako da sve mi ovde smo male bebe, bez brige. :turpija:
Meni sad predaleko merkur da idem da vidim sta ima, nisam mislila ovog trentuka :lol: ince to nije skupo za toliko kugli.Napravila sam one sto vise na gomili  :rofl: ali samo onda na kraj dodala i manje pa izgleda kao groz i bas mi se svidja sad bih jos  :rofl:

A gde ona drzi sve te jelke  :crazy:

MissL

Quote from: Unabebili on December 15, 2014, 06:11:10 PM
kupila sam paket belihkugli od stiropora  :-[

neslucene mogucnosti pruzaju, ukljucujuci i to da mogu ciodom da pricvrstim materijal na njih  :girl_haha:

Good luck :kiss1: Pretpostavljam da je sa umatanjem kugli lakse nego sa jajima od stiropora kojima se moja sestra bavila prosle godine :wacko: Kako sam ovo divno srocila :lol:
Stiv 24.11.2003.

Ucinilo mi se da cu da prestanem da pusim :D

AnaK

Janko 23.7.2002.

Vila

Quote from: AnaK on December 15, 2014, 08:22:46 AM
Mnogo volim takve likove, instant se normalnije osecam :lol:
I meni je Merkur delovao bas povoljno, za 1.350 din sam kupila preko 50 ukrasa. :girl_think:
antologijska izjava, antologijska :lol: :lol: :rofl: :kiss1:
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

Lani

I ne znam da li sam ovaj tutorijal već postavljala ovde...

http://namiotle.widmo.biz/6376/choinka-ze-wstazek-lub-tasiemki/

Jao i ovo mi se sviđa, mnogo je slatko.  :girl_in_love:

A vidite ovu kombinaciju boja, što je čudna i dobra.

Lani

Zašto samo ja pišem na ovoj temi?  :baba:

Išla sam danas do Kineza na NBG po trake, ima svašta i stvarno su povoljniji od svih ostalih.
Ali 5 minuta u onoj košnici i ja se sva unezverim, ne znam ni gde sam pošla ni šta tražim.  :nokti2:

Glitter

ja jos nisam okitila jelku :-[

Lani