Main Menu

Posna predjela

Started by Deda, November 26, 2009, 12:20:42 PM

Previous topic - Next topic

disco2000

Quote from: Lani on January 25, 2012, 05:50:38 PM
Marty a da praviš meksičku (crveni pasulj, bareni kukuruz, pečena paprika sitno seckana, barena šargarepa sitno seckana, beli luk, sirće)? Nisam dosad srela nikog da mu se ona ne dopada.
Nemam pecene paprike :lol:

AnaK

Imaju da se kupe, zamrznute, Frikom  :turpija:
Janko 23.7.2002.

disco2000

janavi

Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

Lani

Možeš i one barene crvene, u teglama se prodaju.

disco2000

Lani

Može, ali onda ne previše sirćeta jer one i same znaju da budu kiselkaste.

Finalina

Quote from: linga on January 25, 2012, 05:18:10 PM
Ja samo da prijavim da mi salate nisu slavno prosle  :crycry: zasto ne znam, bile su ukusne. Pravila sam i onu sa kikirikijem (stavila soma unutra), onu egzoticnu sa ananasom i mediteransko testo. Valjda je ostatak klope bio klasicni pa nije isao uz to, ne znam...

e bre  :bighug:  ne sekiraj se ....i meni se to dogodilo , ali mislim da je razlog visak hrane i sto se najedu ribe, a kazes da je bila i corba... mada jednom sam omanula sto su te posne salate bile tako prezanimljive da ljudi nisu hteli da eksperimentisu pre neke preukusne dimljenje ribe i krompira i suvih paprika .... i bili siti posle da probaju moje salate

cici

A kad vi servirate te salate, ja uvek uz predjelo.

Lani

Mama isto uvek uz predjelo.

cici

Tada se najvise pojede a onda uz ribu serviram ili neku svezu salatu ili krompir salatu, tursiju.

Lukina mama

Quote from: cici on December 18, 2011, 01:19:45 PM
Ovo sa leblebijama je mnogo dobro, vise mi se svidja hladno.Ispadne bas mnogo od kilo, mada javicu vam u sredu koliko je preteklo.Uopste ne moze da se provali od cega je.Lako se melje, leblebija ima opnu kad nabubri ali to nista ne smeta sve se samelje.Lako se oblikuje.

cici, to su leblebije koje kupis kao u onim kioscima? sorry ako zvuci glupo, ali ovde imaju u konzervama chick peas, pa ne znam sta je bolje...

znaci sve u svemu si zadovoljna kako su ispale. mislim da cu onda da uzmem pola kile i da pravim, nemam osecaj kako izgleda kada odstoji 24 h ....mislila sam da to pravim za slavu, izmedju ostalog...
Luka ,09 April 2005

AnaK

Mislim da su ti te konzervirane odlične, i da ih samo samelješ :)
Ovde nemamo u konzervi, imamo samo nekuvane, u kesama - sirove i pečene.
Janko 23.7.2002.

Lukina mama

Quote from: AnaK on November 12, 2012, 09:31:29 PM
Mislim da su ti te konzervirane odlične, i da ih samo samelješ :)
Ovde nemamo u konzervi, imamo samo nekuvane, u kesama - sirove i pečene.

hvala ti  :kiss1: tako sam i mislila.
Luka ,09 April 2005

AnaK

Janko 23.7.2002.