Main Menu

Gde radite, a gde biste voleli?

Started by Nanny Ogg, April 30, 2009, 06:49:49 PM

Previous topic - Next topic

Pepi

Ja 6 godina radim u istoj firmi, privatnoj...Vlasnici su skroz ok, imam njihovu maksimalnu podrsku sto se tice izostanaka, odlaska lekaru, isl. Kolege, kako koji, uglavnom su skroz ok za zajednicki rad. Plata takodje nije losa, samo sto u poslednje vreme redovno kasni  :wall:
Volim to sto radim, volim sto upoznajem razlicite ljude, ali nazalost dolazim u kontakt sa par kretena, zbog kojih povremeno pomisljam da menjam posao...

maxic

Radim u kuci, drugim rijecima, domacica, i jedva cekam da promjenim radno mjesto- uopste necu da pravim pitanje . Planiram kad se vratim sa odmora, da trazim neki part time posao.
Anya 3-26-04
Milosh 12-31-05
Marko 8-3-07

Deda

:blink: mogu duuugo da pisem o ovome...
Prvo, nisam zadovoljna, ne ispunjava me , neizvesno je (to me najvise nervira), u oktobru kad smo kupljeni gazda nam je 30% smanjio platu), putujem 150 km svaki dan.
Bila bih nezadovoljna i kad bi nas ugasio a ne nadjem drugi posao, jer druga strana medalje je-da sam posao naucila,upoznala ljude, platu kakvu-takvu dobijam do sada redovno, da ne poverujes na put sam se navikla, protice nam u ludom zezanju i predstavlja najbolji deo dana, imam slobodu na poslu kakvu necu imati nigde u Srbiji, sasvim sigurno.
Kad bi mi iskrsla prilika da radim u skoli, mislim da bi oberucke prihvatila, bar je sigurno...
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Bebel

kod mene je super! nikad ne znam gde cu, kad cu i da l cu sledece da radim :krsti:
Lav 05.10.05.

chokoladica

Hm..secam se , pre nekoliko meseci sam bila prilicno nezadovoljna. Mozda bih i sad trebalo da budem, s obizrom da nam plate kasne vec nekoliko meseci unazad....ali nisam. Tj, pogled na citavu stvar mi se malo promenio, zato sto sam dobro razmislila o prednostima , i pokusala da gledam malo dalje od novca  :lol: Razumite, kao klasican predstavnik svog znaka, mene samo pare zanimaju , i nemam nista protiv da se odvalim od posla ako je platica adekvatna  :lol: E sad, uzevsi u obzir okolnosti (sama sa detetom koje je cesto bolesno) shvatila sam da je odlicno sto sam jos uvek u drzavnoj firmi, te imam bolovanje, odmore, negu clana porodice 20 dana godisnje, placeno, po kolektivnom ugovoru, kolege koje me UVEK pokrivaju ako mi zatreba dan - dva, i sve to za ne bas toliko losu platu. Dakle, trenutno mislim  da je ovo mozda i odlicno, kada uzmem u obzir okolnosti. Na kraju , sumnjam da se na jos mnogo mesta radi ovako (2 dana radim, 2 sam free) . Volela bih da mi je posao malo dinamicniji, ili zanimljiviji, ali ima dana.. godina..  Ionako mi je ovo tek 7 godina staza.. Doduse, muka me hvata kad pomislim koliko jos moram da radim  :lol:

cici

Quote from: maxic on April 30, 2009, 08:23:43 PM
Radim u kuci, drugim rijecima, domacica, i jedva cekam da promjenim radno mjesto- uopste necu da pravim pitanje . Planiram kad se vratim sa odmora, da trazim neki part time posao.
I ja bih neki takav ali kod nas to nema.

Quote from: Bebel on April 30, 2009, 08:37:35 PM
kod mene je super! nikad ne znam gde cu, kad cu i da l cu sledece da radim :krsti:
:lol:

NenaS

Trenutno ne radim, Ali teorijski, najvise od struke volim pekarstvo i tu bih uvek radila, samo jos da nije trece smene.. Druga na tom spisku je prosveta u koju se jako tesko ulazi..
Aleksandra   14.09. '87.
Jovana         29.12. '90.
Kristina        14.01. '97.

Jasenko        23.10. '95.
Nikola           01.11. '97.

maripoza

Old enough to know better, but too young to care.

chokoladica

Kolega 19
Koleginica 53  :lol:

njih dvoje su mi u kombinaciji za pokrivanje  ;D

Beatrix Kiddo

I ni jedna nije rekla gdje radi  :lol:

Ja ne radim, imam u planu, ali bih prvo da zavrsim Vakultet :mrgreen:
Balša  02.09.2002.
Varja  29.07.2004.
Uroš   07.05.2007.

Dada

Meni je ovo moje mjesto idealno  :turpija: :D Poludim 5-6 puta godisnje ali kad se sledece jutro poslije tih napada probudim u 12 odmah se smirim  :clap:

Milica 23.09.1995.
Djina 28.12.1996.
Jovan 29.08.2000.

cici

Quote from: Dada on April 30, 2009, 10:33:48 PM
Meni je ovo moje mjesto idealno  :turpija: :D Poludim 5-6 puta godisnje ali kad se sledece jutro poslije tih napada probudim u 12 odmah se smirim  :clap:
Samo 5-6 :lol: Šta ti je dugogodišnje iskustvo  :sarcastic:

chokoladica

Dada

Pa poludim ja cesto ali mi samo 5-6 puta padne na pamet da bih mogla da radim  :lol:

Coko, mogla bih te zamijenit' 2 puta po ta tvoja 2 dana :innocent:
Milica 23.09.1995.
Djina 28.12.1996.
Jovan 29.08.2000.

chokoladica

Radna ili neradna? Mislim, mozda bi trebalo da dva dana odmaras umesto mene  :lol: