Vežbanje koje se meri minutima

Started by AnaK, May 02, 2009, 12:37:33 AM

Previous topic - Next topic

Nanny Ogg

Quote from: :ph34r: on May 02, 2009, 06:27:01 PM
:D .. zajedno cemo...i ja pocinjem od ponedeljka :-[

Drzim te za rec  :D

Ajte zene, ne dram'te

Ivy

Quote from: Praslin on May 02, 2009, 02:31:01 PM
Ako hoćete kratko, a efikasno vežbanje, pogledajte Tae Bo by Billy Banks.
Takođe traje 8 minuta i super vas pripremi za početak dana.
Toplo preporučujem!

Taebo

(ceo video traje preko 13 min., ali to je sa špicama, samo vežbanje je 8 minuta tačno i razmrdate se celi)

ovo je sjajno!  :ok:

Glitter

Quote from: :ph34r: on May 02, 2009, 06:27:01 PM
:D .. zajedno cemo...i ja pocinjem od ponedeljka :-[
ovo mi je poslednja cigareta, od ponedeljka pocinjem da ucim/vezbam i skini se necu ti nista :lol:

cici

Ja pre neki dan počela trbušnjake, samo njih bez istezanja.Radim dve vrste po dve serije svaki dan.Imam dve teretane na minut od kuće ali imam objektivan razlog što ih ne posećujem, skupe su užasno.Ne moram baš da vežbam sa Čerovićem :lol:  ima i jedna na Autokomandi ali me mrzi da idem do tamo.

Ivy

Quote from: Glitter on May 02, 2009, 09:47:50 PM
ovo mi je poslednja cigareta, od ponedeljka pocinjem da ucim/vezbam i skini se necu ti nista :lol:

:lol:

Ivy

Quote from: cici on May 02, 2009, 10:10:34 PM
Ja pre neki dan počela trbušnjake, samo njih bez istezanja.Radim dve vrste po dve serije svaki dan.Imam dve teretane na minut od kuće ali imam objektivan razlog što ih ne posećujem, skupe su užasno.Ne moram baš da vežbam sa Čerovićem :lol:  ima i jedna na Autokomandi ali me mrzi da idem do tamo.

:clap: :clap: :flower:

Beatrix Kiddo

Quote from: Praslin on May 02, 2009, 02:58:46 PM
Tae Bo je do yaya, zaista odlične vežbice i vrlo su efikasne.
Imam ja i jedan snimak (u boljoj rezoluciji) sa istim tim vežbama i traje 45 minuta... nikad nisam stigla do kraja, a da sam sve odradila 100%  :-[

Međutim, ovaj mali klip od 8 minuta i je savršen.
Da nemas neki link sa kog bih skinula to?

Eto, za ne-daj-boze  :-[
Balša  02.09.2002.
Varja  29.07.2004.
Uroš   07.05.2007.

Finalina

moj duboki naklon   ovoj temi i sva podrska za autora  :flower:

rado cu se prikljuciti  ;)  zahvaljujuci rehabilitovanoj volji u svojoj odnedavnoj i redovnoj rekreaciji , kao i izvodima sinoc pazarenog cd-a o pilatesu

cici

Išla sam jednom na neke vežbe K......... au kako sam se smorila.Samo sam torokala tamo :rofl:

AnaK

Kalinetiks?

Meni akvabik jaaaaaaaako prija, ali sam neorganizovana  :-[
Janko 23.7.2002.

cici

Da to, nije bilo teorije da se setim.Eto vidiš da je i ime smor :rofl:

Finalina

Akvabik je po meni hit vezbanje, samo kada bih se uglavila da krenem i na bazen. Pokusacu, uskoro.
Pilates mi je najprijatniji i najdelotvorniji za dobru formu, poslednjih godina. Odmah nakon drugogo porodjaja sam krenula na pilates i nekoliko meseci sam isla tri puta nedeljno i samo zahvaljuci tome sam nekako uspela da se fizicki relaksiram i osposobim za funkcionisanje u tadasnjem rezimu, sa dve bebe. Isla sam uvek od 21h, znaci posle bebeceg kupanja , a pre onog poslednjeg velikog podoja oko 23h. Prijalo mi je sto se toga tice, bas mnogo. Sada, u sasvim drugim uslovima opet idem na pilates i jako sam zadovoljna instruktorkom, a i rezultatima.

rafa

Evo ja se istegla za 8 minuta, i u stanju kakvom sam, nije naiva.  :rofl:
Mislim da je super i za uvece, kao pauza od forumasenja.  :lol:
10.12.2002.
19.05.2005.

there's no truth, only perception

Bebel

ja odradila ove tae bo  :clap:  Praslin ovo je sjajno!!!
Ja sam isla na svasta...na tri mesta na aerobik, akvabik (odlicno!), 6 teretana, step, pilates, joga... Na minut od kuce imam super vezbe i teretanu, vrlo blizu wellness ali su preterali sa cenama
Mislim se da krenem opet na pilates
Sve vezbacice  :clapping: :clapping: :clapping:
Lav 05.10.05.

maxic

Super su ove vjezbe! Ja ponovo dovukla one moje skalamerije, sto ih samo selimo sa sobom, a rijetko ih koristimo- traku za trcanje i ono kao za skijanje, ne znam kako se zove.
Anya 3-26-04
Milosh 12-31-05
Marko 8-3-07