Vežbanje koje se meri minutima

Started by AnaK, May 02, 2009, 12:37:33 AM

Previous topic - Next topic

Lani

Hvala devojke.  :bighug:
Juče sam odradila svojih sat i po, skoro da se više i ne zadišem. Kad se setim prve dve nedelje.  :lol:
Polazak u teretanu mi je najbolja odluka ove godine definitivno.

Zumbulica

....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

linga

Super devojke!
Ja sam se obradovala nevidjeno kada sam shvatila sa Summer i njen muz preuzimaju teretanu u kojoj sam vežbala i da će se termini vratiti na staro. Ne idem 2 nedelje i već sam  :crycry: i sad ću morati maltene ponovo sve...

Lani

Stvarno? To je super.  :clap:
Na šta sve ideš linga?  :kiss1: Znam da ideš na Pump...

linga

Quote from: Lani on June 14, 2017, 09:06:25 AM
Stvarno? To je super.  :clap:
Na šta sve ideš linga?  :kiss1: Znam da ideš na Pump...
Išla sam uglavnom na pump on mi najviše prija, ponekad joga ili balans. Ne prijaju mi combat i te skacuce varijante, jer me boli levo koleno. A posto ce biti promena u teretani, nadam se od jeseni da se bacim i na tegove :)

Dacko

Drage drugarice, danas zbog 'crnog petka' daju solidan popust na Fitpas kartice, tako da 3 meseca sa 16 treninga mesečno košta 4620 dinara, što je stvarno povoljno, naročito za Beograd. Link je ovaj:
https://fitpass.rs/signup

Lani

Joj jeste, mnogo dobra stvar. :good: 
Moja teretana nije u FP, mislim jedina u Beogradu.  :girl_haha:

disco2000

Nije jedina, ima ih jos koje nisu... :rofl: (ne pitati otkud znam :lol: )

Lani

linga

Moja Jeste, hvala na info  :clap: 
i inače su jako pojeftinijli - Summer muž je preuzeo od letos i sasvim su pristojne cene a teretana je skroz dobra. I što je najbolje sprat ispod dečijeg treninga, tako da svi idemo zajedno (jer je i Sara prešla u stariju karate grupu).

Ne znam da li sam se hvalila da sam prešla na teretanu, odlično mi je , idemo Miki i ja zajedno tako da mi je on lepo objasnio sve, i mnogo se bolje osećam a i izgledam - pojavljuju mi se mišići konačno  :lol:  mada je kilaža čak i malo veća.  Znači zajebite trčanje devojke, vežbe snage rules (ok sad zvučim kao oni razni vegan, healthy, lifecoach sektaši ali razumećete, najbolji je savet iz iskustva). Mnogo sam srećna što sam spojila godinu dana vežbanja u kontinuitetu i došla do faze da se radujem svakom treningu  :dance1: :diva:

Lani

Jesi, pričala si da si prešla na sprave. Super ti je pozitivan stav i bravo na stavu.  :clap:
Vežbe snage su neprevaziđene apsolutno, slažem se.  :good:
Meni je i dalje kardio broj jedan i biće sigurno još neko vreme, ali trudim se da 2 do 3 puta nedeljno ubacim vežbe snage (Body pump + CX). Neverovatno je kako se vidi razlika za baš kratko vreme.

linga

Ja od kardia za sada samo bicikl povremeno. Bitno je da radiš ono što ti prija  :kiss1:

Lani

Ja kardio 4 puta nedeljno, dva puta Body combat i dva puta RPM (spinning).

aleks

Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010

Lani

Ma ne idem sedam puta nedeljno u teretanu.  :lol: Neki od tih treninga su mi jedni za drugim.
Idem pet.  :rofl: