Main Menu

Trudnice na okupu

Started by Danchy, May 02, 2009, 05:33:37 PM

Previous topic - Next topic

Glitter

stacka

Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

bubi

dobar jutar trudnjacama,buducim trudnjacama i svim ostalima.
elem meni je ovo bebce mnogo mirnije od Akija.
na poslu mi je havarija i ako se ne porodim pre vremena zbog revizora nece niko.

stacka

Pisala sam juce na tricama, al' da copy/paste ovde jer sam zvala moju drku da pitam

QuoteU Gradskoj me otkacili, januar im popunjen a raspored kad rade dr u februaru jos nije izasao, da zovem posle 25-og. A samo da mi je da znam sto mi to nije guska juce rekla kad sam zvala da pitam :fool:
Ja joj kazem da mi je rekla drka da radim u 22oj nedelji (koja je sledece nedelje) a ona ni pet ni ses' izvadi svoju svesku na kojoj je nalepljeno EXPERTSKI UZ OD 22-26 nedelje... na kraju cu se pokupiti i opet otici negde privatno. Stvarno su bre, kreteni.

Elem, zvala sam drku da pitam, kaze "Moze". U principu bolje je da se odradi sto ranije, izmedju 22-24 idealno ali ako ne budu mogli da me "uglave" do tada ni 26. nedelja nije kasno.

Posto smo u 22-oj nedelji isli na 4D kod Jurisica sad cu da zovem da vidim da zakazem gledanje bebice kod njega ako moze naredne nedelje. Nije fer da nemamo njene slicice iz stomaka :love32:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Lani

Pa ne bi bilo fer mama, da znaš.  :love32:

stacka

Cuti, zakacila sam se sinoc sa itackom oko toga :-X
Ne znam da li su hormoni ili sta ali mi bas smeta... dok sam bila trudna sa Aleksom sve mu je bilo super, imam utisak da se svemu vise radovao... juce mu kazem kako se pomera stomace a on kaze "Stvarno, vec?" :sissyfight: Sa Aleksom je buljio u stomak do momenta dok i sam nije video :sissyfight:
Sinoc mi kaze u fazonu "Pa dobro, ne moramo na 4D" :sissyfight: E, moramo :ljut:
Kazite da su hormoni, plz :lol:

EDIT: Zakazala za 2.2. u 18 h :clap:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Deda

Nisu....i mene nerviralo sto je mm upoznao Andriju negde oko 2.rodjendana...
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Elanor

hormoni su :)
ja razumem itacku :-[
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

emge

Tako je i meni rekla dr u DZ da zovem u srijedu da zakažem pregled, ja nazvala u srijedu kad ono svi termini su popunjeni :S
Sad ću da vidim kad ponovo da zovem... A, treba mi pregled(mada mi ga je odradio dr privatno) i uput za taj ekspertski UZ.
Mada je taj ekspertki prošli put u Višegradskoj trajao 5 min, i najviše se sjećam rečénice "jao, sisa prst", a ja ne mogu da vidim monitor :'(

A, ja ionako idem privatno, samo sam mislila da to prorijedim, ali vidim da neće ići.
Sa Martom sam išla malo privatno, malo DZ. Sveukupno sam privatno bila 3-4 puta i toliko u DZ, do pred porodjaj.

bubi

stacka
mislim da nisu hormoni.i ovaj moj isto tako reaguje.
samo ga brinu kontrakcije a za ostalo onako pita.

Glitter

ja sam u dom zdravlja otisla samo po uput  :-[

Maki

Quote from: stacka on January 20, 2010, 09:19:42 PM
Maki, jesi zvala? :)

Moj dragi tata :love32: nije bio lenj i otisao je do porodilista da licno pita.Naisao je na skup lekara koji su upravo o tome raspravljali i odlucili da baby friendly RADI. :clap:Tako da....idem tamo.Danas sam se cula sa mojom dr. kod koje vodim trudnocu i ona mi je preporucila doktorku Gocu Obradovic,zvala je da me preporuci i najavi i ona je rekla da dodjem sutra.Sva sreca pa sam danas bila u DZ i uzela sve papire.
Bas sam uzbudjena.Ja sam za tu doktorku cula, ali nista konkretno osim da je nacelnica porodilista.Posto nemam nikakvu vezu i nisam znala kod koga cu,ovako mi je moja dr. pomogla.Valjda nije losa.
Inace malo sam se ufrcila jer mo je u brisu osim candide sa kojom muku mucim nadjena i neka bakterija.Rekla mi je da stavljam neke vaginalete na F-mrzi me sad da idem do sobe po papiric sa nazivom.Valjda cu se resiti toga pre porodjaja koji mi predvidjaju za jedno 3 nedelje.

stacka

Joj, Maki, ona je mene poradjala. Zapravo, vodila mi je trudnocu citavo poslednje tromesecje privatno, tada je radila u Belmedicu a porodjaj je bio dogovoren, da dodjemo kod nje u smenu kad bude radila prvu. Sada sam sigurna da necu ponovo kod nje.
Ako budem isla na Zvezdaru gledacu da idem ili kod Bojovica ili kod Kosticke.
Obradovicka nije ispostovala dogovor koji smo imale (porodjaj u kadi) a nakon porodjaja me nije obisla ni jednom... verovatno je bilo malo koliko smo je "castili".... Nadam se da ces imati vise srece sa njom nego ja :kiss1:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Maki

Uh bre.Valjda nece i sa mnom tako.Ma samo da sve prodje dobro ne mora da me obilazi posle samo da izvuce malenu bez problema.A sto se casti tice - nemam pojma kolika je tarifa.A tek ne znam kako to da pitam.Uzasno sam smotana u tim stvarima, a mm je jos gori.

stacka

Mi smo je pitali otvoreno. Cifru nije rekla, bila je u fazonu "Samo neka sve prodje kako treba, pa koliko ocenite da treba." :crazy:

Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

Meni se epiziotomija iskomplikovala maximalno, skroz se rascvetala, Kosticka je za njom krpila jos mesec dana sta je mogla... zena je car, ali stvarno, to sam se uverila i dok sam lezala mesec dana na patologiji. Sve pacijente tretira apsolutno identicno, nebitno da li su njeni ili su dosli sa ulice, sto se kaze. Jedino sto je problem kod nje jeste da ne dolazi po pozivu nego te poradja samo ako se nadje u smeni. Doduse, ne znam uopste kako je sad regulisano to dolazenje van smene u Gradskoj, znam da se u NF naplacuju neke cifre boli glava ako hoces da te poradja odredjeni dr.
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.